Echipa Asociației "Prahova în Acțiune" începe anul în formă și anunță o nouă sesiune de cursuri gratuite în cadrul programului "Pregătit pentru a realiza ceva măreț".

Înscrierile au început deja, cursurilor urmând să debuteze pe 18 ianuarie.

"Programul este GRATUIT și se adresează prahovenilor dornici să se implice în viața comunității locale, precum și aleșilor locali. Prima sesiune din anul 2019 începe în data de 18 ianuarie 2019 și se desfășoară la sediul Asociației «Prahova în Acțiune» din Ploiești, str. Democrației, nr.56, bloc H5, parter. În luna ianuarie, vor fi organizate două module: primul modul va avea loc în data de 18 ianuarie, în intervalul 16.30- 19.00, iar cel de-al doilea modul va fi organizat în data de 25 ianuarie 2019, în intervalul 16.30-19.30. În primul modul, participanții vor cunoaște modul de organizare și funcționare a administrației publice locale, iar modulul al doilea se va axa pe problematica contenciosului administrativ și constituțional. Cele două module se desfășoară sub forma prelegere-dezbatere. Participanții primesc diploma de participare și mapa Asociației «Prahova în Acțiune». Pentru înscrieri, vă invitam sa trimiteți un mesaj privat cu numele, prenumele, localitatea și numărul de telefon", au transmis reprezentanții Asociației.

În anul 2018, 100 de prahoveni au urmat modulele din programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreț", lansat și coordonat de conf. univ. dr. Mihai Apostolache.

Joomla SEF URLs by Artio