Primăria Ploieşti a continuat seria controalelor nocturne cu privire la curăţenia oraşului. După prima acţiune de verificare comandată miercuri noapte de primarul Dobre, noaptea de joi spre vineri a adus un nou episod, încheiat cu o valoare record a sancţiunilor, totalizând peste 112.000 de lei.

"Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre,  a verificat din nou, personal, starea de salubritate a municipiului Ploiești, în cadrul unei acțiuni de control care s-a derulat, noaptea trecută, împreună cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești și Poliției Locale Ploiești. Astfel, s-au acordat noi amenzi operatorului de salubritate pentru nerespectarea programului de colectare a deșeurilor menajere, prevăzut în contractul încheiat cu municipalitatea. Controalele s-au derulat și de această dată, atât la gospodăriile individuale ale ploieștenilor,  precum și la asociațiile de proprietari. Astfel, inspectorii Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, iar echipajele Poliției Locale Ploiești au acordat 41 de amenzi, în valoare totală de 102.500 lei", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă trimis vineri.

"Străzile vizate de controalele derulate, în cursul nopții trecute, în privința stadiului de ridicare a gunoiului menajer, au fost următoarele: Sabinelor, Vitejilor, Armașilor, Erou Moldoveanu Marian, Găgeni, Cameliei, Rapsodiei – Aleea Romaniței, Aleea Cătinei, strada laurilor, Șoseaua Nordului, Constantin Brezeanu, Baraolt, Sold. Erou Arhip Nicolae, Anotimpului, Aleea Godeanu, Aleea petrochimiștilor, Crizantemelor, Muscel, Vitioarei, G-ral Eremia Grigorescu, Șipote, Minerva, Aleea Strunga, Tribunei, Aleea Zamora, Azuga, Buștenari, Inotești, Păcureți, Pielari, B-dul Petrolului, Arnăuți, Piața Victoriei, Cosminelor, Lăcrămioarei. Reamintim faptul că, primarul Adrian Florin Dobre a declarat ferm că, acțiunile de control nu vor înceta până când nu se va constata că acest serviciu public se desfășoară corespunzător la nivelul municipiului Ploiești", a mai anunţat administraţia ploieşteană.

Anunţul de acum vine după ce, ieri, într-o conferinţă de presă, primarul Dobre se arăta foarte nemulţumit de activitatea operatorului de salubritate, dar şi de cei doi viceprimari şi de Poliţia Locală şi RASP. Găsiţi toate detaliile AICI! La scurt timp, viceprimarul Ganea i-a dat replica, spunând că primarul şi city managerul sunt cei care au atribuţii în domeniul salubrităţii şi că Adrian Dobre încearcă să-şi spele imaginea şi să arunce problema în spatele viceprimarilor. Detalii AICI!

Joomla SEF URLs by Artio