dezinsectie tantarPrimarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat marţi că a stabilit noul program pentru deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, în cadrul contractului pe patru ani semnat recent cu operatorul Coral Impex, contract care vine după o lungă perioadă de pauză, în care activităţile au fost blocate de Direcţia Economică din instituţie. După mai bine de doi ani în care s-au făcut foarte puţine stropiri, aproape toate în unităţile de învăţământ, Primăria Ploieşti anunţă acum cinci treceri pe lună.

Intervenţiile pe domeniul public au fost reluate în această vară, când municipalitatea a semnat un contract prin încredinţare directă, valabil pe perioadă determinată. Între timp, s-a finalizat aşa-zisa licitaţie mare, iar Primăria a semnat un acord-cadru valabil patru ani, cu acelaşi operator de dinainte, Coral Impex. După trecerea din luna iunie, primarul Dobre a declarat că doreşte ca din iulie să se facă nu mai puţin de cinci treceri pe lună.

"Am stabilit programul pentru dezinsecţie, deratizare şi dezinsecţie. Când vremea ne va permite, vom începe programul pe iulie, cu minim cinci treceri pe lună pentru fiecare operaţiune în parte", a declarat marţi Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti.

Joomla SEF URLs by Artio