Primăria Ploieşti cere o analiză a tarifelor şi cheltuielilor de la Hale şi Pieţe

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Saturday, 07 October 2017 10:34

hale centrale ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a cerut o analiză responsabilă cu privire la tarifele practicate de Hale şi Pieţe, societatea deţinută integral de administraţia locală. Totodată, edilul propune şi reducerea cheltuielilor, care să permită reducerea unor tarife şi, mult mai important, eficientizarea activităţii.

Anunţul a fost făcut vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de Adrian Dobre în care principala temă de discuţie a fost legată de SGU, dar s-a discutat şi despre alte compartimente sau societăţi subordonate municipalităţii. La fel ca şi la Servicii de Gospodărire Urbană, primarul Ploieştiului spune că şi la Hale şi Pieţe e nevoie de o analiză serioasă, care să vizeze inclusiv numărul de angajaţi şi posturile existente.

Declaraţiile vin după ce mai mulţi comercianţi care veniseră la târguld e toamnă deschis la finele lunii septembrie în centrul Ploieştiului au plecat, reclamând că societatea le-a cerut chirii extrem de mari. "Înţeleg că principalul motiv a fost preţul, va fi nevoie de o analiză referitoare la tarifele care se practică. Cei de la Hale şi Pieţe vor fi nevoiţi să ia măsuri ca să aibă o activitate mai eficientă, astfel încât tarifele pe care le practică şi costurile din spatele acestor tarife să fie mai mici. Activitatea de la Hale şi Pieţe se poate desfăşura cu un numeric mai redus şi cu o eficienţă mai mare şi cu rentabilitate mult mai bună", a declarat Adrian Dobre.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.