Primăria Ploiești face o nouă expertiză tehnică la lucrările executate la Hipodromul Ploiești, inaugurat în 2016 după ce a fost reconstruit printr-un proiect de 15 milioane de euro realizat din fonduri europene și de la bugetul local.

 

Anunțul privind efectuarea expertizei tehnice a fost publicat de Primăria Ploiești la începutul lunii septembrie, iar termenul limită pentru primirea ofertelor expiră în această săptămână. Municipalitatea este dispusă să plătească, pentru aceste servicii, 67.226 de lei, fără TVA.

Astfel de verificări au mai fost efectuate de-a lungul vremii, în special unor reclamații venite din partea proprietarilor de cai, care reclamau probleme la pista de trap.

În caietul de sarcini întocmit pentru actuala procedură, autoritatea contractantă menționează că, potrivit legislației privind calitatea în construcții și pentru îmbunătățirea calității lucrărilor executate la Hipodrom "este necesară evaluarea calitativă a stării tehnice a construcțiilor prin realizarea unei expertize tehnice la proiectul sus menționat, de către un expert tehnic atestat".

Procedura va avea în vedere, conform aceluiași document, "determinarea cauzelor pentru deficiențele apărute în exploatare, verificarea eficienței condițiilor de exploatare și întreținere propuse de antreprenorul general, găsirea de soluții tehnice de îmbunătățire a lucrărilor existente".

Joomla SEF URLs by Artio