sediul petrom spitalAnunţată din decembrie 2017 şi, conform calculelor iniţiale, programată undeva în perioada sărbătorii Paştelui din 2018, mutarea Primăriei Ploieşti în noul sediu ar urma să aibă loc în luna decembrie a acestui an. Primarul municipiului, Adrian Dobre, a declarat astăzi că se fac în continuare lucrări pentru reţelistică şi amenajări interioare în viitorul sediul şi a estimat că mutarea va avea loc în preajma Crăciunului.

Autorităţile ploieştene au anunţat că îşi doresc să se mute în fosta clădire Petrom, situată în imediata vecinătate a Casei de Cultură a Sindicatelor. Imobilul a fost primit de la compania petrolieră, iniţial pentru a fi transformat în spital de pediatrie, iar ulterior cu destinaţii strict pentru activităţi sociale sau culturale. Acum aproape un an, primarul Dobre anunţa că a obţinut acordul pentru o nouă schimbare de destinaţie şi că instituţie, care în prezent e cazată gratuit de Consiliul Judeţean în Palatul Administrativ, urmează să se mute aici. Primul termen a fost în primăvara acestui an, undeva imediat după Paşte, însă această sărbătoare a trecut, la fel şi primăvara, la fel şi vara şi, potrivit noilor estimări, foarte probabil va trece şi toamna. "Probabil că... de fapt nu probabil, sigur urările de Sărbători o să le avem în noul sediu. Noi în momentul de faţă suntem în plină procedură de mutare", a declarat, marţi, primarul municipiului Ploieşti.

"Toate direcţiile din Primăria Ploieşti vor funcţiona acolo. Excepţie vor face Serviciul Public Finanţe Locale, sălile de spectacole ale Teatrului şi Filarmonicii, Evidenţa Persoanelor şi Căsătoriilo", a afirmat Adrian Dobre.

Joomla SEF URLs by Artio