Primăria Ploiești implementează noi măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19, conform hotărârilor adoptate joi, în cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

 

Pe lângă reducerea cu 25% a programului de transport public, la nivelul municipiului Ploiești (VEZI DETALII), Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis și "închiderea locurilor de joacă din Municipiul Ploieşti, aflate în administrarea SGU, precum şi a celor din Parcul Memorial «Constantin Stere» şi din Parcul Municipal Ploieşti Vest, pe întreaga perioadă a  instituirii stării de urgenţă."

De luni intră în vigoare, pentru perioada stării de urgență, și suspendarea activității Clubului Sportiv Municipal Ploiești. "Se vor avea în vedere asigurarea unor echipe de intervenţie pentru situaţii deosebite în clădirile administrate de CSM și asigurarea serviciului de pază pentru spaţiile aparţinând CSM", a precizat Primăria Ploiești.

Tot de săptămâna viitoare va fi redusă și activitatea SGU Ploiești. Măsura va viza asigurarea curăţeniei în spaţiile verzi, golirea coşurilor de gunoi din parcuri, intervenţiile pentru tăieri de arbori, asigurarea unor echipe de intervenţie la nivelul Serviciului Tehnic, asigurarea Serviciului de Pază pentru spaţiile aparţinând SGU și activitatea în cimitire. Pentru toate acestea, societatea va mobiliza, de luni, un număr mai mic de angajați.

Joomla SEF URLs by Artio