Primarul Ploieştiului îl trimite în faţa comisiei de disciplină a municipalităţii pe directorul adjunct al Poliţiei Locale, Adrian Vaida, cel care asigură conducetea interimară a instituţiei din decembrie 2017 încoace. Andrei Volosevici îi reproşează "o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale".

 

Informaţia a fost confirmată de administraţia locală, printr-un comunicat de presă în care precizează că primarul  Andrei Volosevici "a înregistrat, astăzi, o sesizare adresată Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, împotriva domnului Vaida Adrian, director general adjunct, funcţionar public ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti".

"Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti", a declarat Andrei Volosevici, explicând măsura.

Joomla SEF URLs by Artio