Proiect pentru reabilitarea parcului de lângă Galeriile Comerciale din Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Thursday, 06 July 2017 17:17

Primăria Ploieşti pregăteşte un proiect de reabilitare a pasajului pietonal din dreptul Galeriilor Comerciale, din zona centrală a municipiului, proiect care vine în continuarea unuia mai vechi, deja implementat,c are a vizat esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Primul pas va fi elaborarea proiectului tehnic.

Pentru acest lucru, municipalitatea a publicat, zilele trecute, un anunţ de achiziţie directă, pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de realizarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie. Pentru aceste servicii, Primăria Ploieşti a alocat suma de 25.210 lei, fără TVA, potrivit informaţiilor publicate pe www.ploiesti.ro. Termenul pentru depunerea ofertelor este pe 13 iulie, la ora 12.00.

Firma selectată va avea la dispoziţie 30 de zile din momentul semnării contractului pentru elaborarea documentaţiei tehnice, urmând ca ulterior, pe baza acestei proiectări, Primăria să lanseze o licitaţie pentru contractarea lucrărilor.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.