Bogdan Chelan şi Claudiu Bellu au depus, joi, jurământul în noile calităţi de consilieri judeţeni. Schimbarea de componenţă din Consiliul Judeţean Prahova vine cu aproximativ patru luni rămase din actualul mandat, după ce, anterior, doi consilieri de la Partidul Naţional Liberal au renunţat la mandatele lor.

 

Astfel, conform legii, Chelan şi Bellu au intrat în Consiliul din postura de supleanţi, fiind următorii pe lista de candidaţi de la alegerile locale din 2016, după demisiile colegilor lor şi după ce un alt coleg, Ayad Al Hasoon,a flat înaintea lor, a renunţat la calitatea de supleant.

"După ani de zile în care am avut mai multe funcții politice, aceasta este prima data cand sunt într-o funcție publică, ales de cetățeni. Este o cu totul altă responsabilitate, lucru care mă face să îmi doresc să fac tot ceea ce pot pentru a reprezenta cu succes cetățenii, chiar daca acest mandat este unul scurt. Acum aproape 10 ani, cand mă înscriam în Partidul National Liberal, nu puteam decât visa la un astfel de moment, însă dorința, perseverența și munca m-au ajutat să ajung pana in acest moment. Sper să fiu un exemplu pentru mai tinerii mei colegi, să înteleagă ca se poate, că este loc pentru tineri, că Partidul National Liberal promovează tinerii care arată că se pot ridica la asteptările colegilor nostri mai experimentați. Vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, colegilor de partid și tuturor care au crezut și mai cred că se poate face politică corectă și frumoasă în România", a fost mesajul transmis de Bogdan Chelan, pe pagina personală de Facebook, în urma validării.

Joomla SEF URLs by Artio