Ședința CL de duminică seară, compromisă? Mesajul consilierilor PSD - ALDE

Category: Administraţie Created: Sunday, 04 June 2017 07:40

Convocarea unei ședințe de îndată a Consiliului Local Ploiești, pe subiectul mărcilor "Petrolul", a fost confirmată duminică, printr-un comunicat al consilierilor din PSD și ALDE, care susțin că demersul este sortit eșecului din cauza minivacanței.

 

Apărută inițial în presă, informația privind convocarea unei ședințe de îndată a CL PLoiești, pentru duminică, la ora 18.00, a fost confirmată într-un comunicat de presă de grupul consilierilor PSD- ALDE din Consiliul Local Ploiești, prin care aceștia transmit că "dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieștenilor și îi solicită acestuia să înțeleagă că este primarul tuturor cetățenilor". "Ultima «ispravă» a primarului o reprezintă convocarea unei ședințe de îndată pentru duminică, 4 iunie, la ora 18.00, știind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consilierilor este plecată în minivacanță. Tema ședinței o reprezintă însușirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care așteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni. Primarul Adrian Dobre dorește, într-un mod laș, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, știind, în urma discuțiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploiești, că duminică la ora 18.00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfășurării ședinței. În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare,iar reprezentanții Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploiești sunt liberi", au transmis reprezentanții PSD și ALDE din Consiliul Local Ploiești.
Grupul consilierilor a cerut ca întâlnirea să aibă loc marți, la ora 11.00. "Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înțelegerea avută cu Mircea Dridea și Cristi Vlad, reprezentanții clubului Petrolul 52,și liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marți 6 iunie la orele 11.00. Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploiești le garantează suporterilor Petrolului că își doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfârșit", au conchis consilierii.
Adrian Dobre ar fi depus, vineri, raportul final al evaluatorului mărcilor Petrolul (VEZI DETALII).

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.