Şedinţă CL Ploieşti, pentru îndreptarea unei erori dintr-un proiect european

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Friday, 09 March 2018 11:38

cl ploiestiConsiliul Local Ploieşti a fost convocat, joi, într-o şedinţă de îndată, pentru îndreptarea unor erori care se strecuraseră în documentaţia tehnică depusă de administraţia locală pentru atragerea de fonduri europene. Proiectul, aflat în analiză la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Muntania, prevede eficientizarea energetică a Şcolii "George Coşbuc", unitate situată pe strada Alexandru Lăpuşneanu, iar forul legislativ a fost chemat să modifice indicatorii aferenţi obiectivului de investiţii.

Măsura a fost luată în urma unei solicitări de clarificări venite de la ADR Sud-Muntenia, care a constatat discrepanţe între documentele depuse de municipalitate, inclusiv în privinţa anului construcţiei clădirii, 1930 într-un caz, 1969 în altul, dar şi a suprafeţelor corpurilor de clădire.

Proiectul de eficientizare energetică are o valoare estimată la 1,77 milioane de lei cu TVA inclus.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.