Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 207

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home02/actualis/public_html/modules/mod_banners/tmpl/default.php on line 19

SGU Ploieşti are un nou Consiliu de Administraţie, după o lună în care a stat fără

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Wednesday, 16 May 2018 13:51

sgu ploiestiLa mai bine de o lună de când Consiliul de Administraţie de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti fusese suspendat, printr-o decizie a instanţei de judecată, societatea administraţiei locale are acum un nou for decizional. Adunarea Generală a Acţionarilor a numit, în această săptămână, un nou CA interimar, care va avea un mandat de patru luni şi sarcina de a menţine pe linia de plutire o societate confruntată cu mari probleme financiare în ultimul an.

Suspendarea vechiului for de conducere a fost decisă de instanţă, măsura fiind una provizorie, într-un dosar intentat de o candidată care fusese respinsă. Aceasta a susţinut că, în momentul în care AGA a stabilit componenţa, nu s-a ţinut cont de ordinea candidaţilor rezultată în urma selecţiei dosarelor, selecţie făcută de o comisie stabilită de Consiliul Local Ploieşti, pe baza unor evaluări făcute de o societate independentă contractată de municipalitate.

Din Consiliul de Administraţie interimar fac parte Ana Maria Şerban, Angela Stanciulescu, Georgiana Bianca Radu, Nicolae Oprea şi Ionuţ Creţu, conform deciziei AGA care a fost publicată pe site-ul SGU Ploieşti. Acelaşi document stabileşte că acest for va avea un mandate de patru luni, care s-ar putea încheia mai devreme în eventualitatea în care litigiul din instanţă s-ar putea finalize între timp.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.