Sistem de securitate în Palatul Administrativ din Ploieşti. Se montează turnicheţi la intrare

Written by Anca Visan Category: Administraţie Created: Friday, 08 June 2018 17:25

casa alba ploiesti palat administrativConsiliul Judeţean Prahova, instituţia care deţine în proprietaten Palatul Administrativ din Ploieşi, a început instalarea unui nou sistem de securitate, care prevede realizarea accesului în clădire pe bază de cartele magnetice şi montarea unor turnicheţi la intrarea dedicată vizitatorilor.

Livrarea noilor sisteme de securitate a început vineri. Noii turnicheţi, similari celor de la metroul bucureştean, vor fi montaţi la intrarea B din imobil, cea pe unde, conform regulamentului actual, pot pătrunde vizitatorii, dar şi majoritatea funcţionarilor care lucrează în imobil. Odată cu instalarea turnicheţilor, accesul se va face numai pe bază de cartele magnetice. Totodată, celelalte uşi de acces în clădire se vor putea deschide din exterior tot cu ajutorul cartelelor.

În Palatul Administrativ îşi desfăşoară activitatea CJ Prahova, alături de Prefectură şi, până la anunţata mutare într-un nou sediu, Primăria Ploieşti.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.