Reluarea activității, după sărbători, la Serviciul Publici Finanțe Locale Ploiești aduce noutăți menite să reducă durata unor proceduri. Măsura este introdusă experimental și, în funcție de rezultatele obținute, conducerea SPFL va decide dacă aceasta va fi implementată pe termen lung.

Reprezentanții SPFL Ploiești au anunțat că, începând de joi, 3 ianuarie, instituția va soluționa dosarele de radiere auto în ziua depunerii acestora, fără a fi necesară plata unei taxe de urgenţă. "Dosarele se vor soluţiona în ordinea venirii, conform bonurilor de ordine obţinute prin intermediul apelatorului. În cazul în care nu sunt înregistrate multe lucrări, documentele vor fi eliberate în maxim 15 minute, iar în cazul prezenţei mai multor contribuabili, aceştia vor fi rugaţi să aştepte un timp, în funcţie de numărul de dosare primite. Această măsură o vom pune în practică timp de o lună de zile şi, în cazul în care rezultatele vor fi cele aşteptate, o vom implementa permanent, ca şi procedura de lucru", se arată în informarea transmisă de SPFL Ploiești.

"Decizia am luat-o având în vedere numărul mare de astfel de lucrări, pentru operativitate şi pentru a veni în sprijinul contribuabililor care înstrăinează mijloace auto, care , în acest fel, nu vor mai fi nevoiţi să facă două drumuri la instituţia noastră. Celelalte lucrări, respectiv, declarări auto, eliberare de certificate fiscale, transferuri, restituiri, compensări, acordare de facilităţi etc se vor realiza că şi până acum, la termenele cunoscute sau, la cerere, în regim de urgenţă, prin plata taxei aferente", au mai precizat reprezentanții Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.

Joomla SEF URLs by Artio