La Ploiești continuă nebunia administrativă plătită din bani publici, pe tema iluminatului stradal.

 

Profitând, probabil, că e a doua zi de Paști, prin urmare bugetarii au zi liberă, conform Codului muncii, becurile de pe stâlpii din Ploiești "și-au făcut de cap". Străzi din zona Dorobanțul erau iluminate și la ora 10.00.

Aceste lucruri ar trebui monitorizate de inspectorii din departamentul dedicat al Regiei Autonome de Servicii Publice. Ce să vezi, însă, aceștia nu au au astăzi program de lucru! (VEZI DETALII)

Aceste aspecte au fost semnalat și zilele trecute conducerii RASP. „Este adevărat că programului inspectorilor din departamentul însărcinat cu monitorizarea serviciului de iluminat public este de la 8 la 16, când este lumină afară, dar să știți că inspectorii noștri se ocupă și cu primirea sesizărilor, pe care le transmit către operatorul Luxten - cel care administrează acest serviciu în municipiul Ploiești. Sigur că, la nevoie, se fac deplasări și noaptea, în ciuda acestui program de lucru, iar dacă se observă disfuncționalități, se întocmește raport și se transmite operatorului Luxten”, a explicat atunci pentru Actualitatea Prahoveană directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu.

iluminat public ziua2

iluminat public ziua3

iluminat public ziua4

Joomla SEF URLs by Artio