Supărare mare în Consiliul Local, pe tema așa-ziselor străzi asfaltate din Mitică Apostol

Category: Administraţie Created: Monday, 10 July 2017 18:54

Consiliul Local Ploiești s-a reunit, luni, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi figurând, printre altele, o rectificare bugetară care a dat naștere la proteste în rândul aleșilor locali.

Problema a plecat de la prevederile rectificării bugetare supuse la vot în ședința extraordinară de luni, iar protestul a fost inițiat de consilierul PSD Marilena Stanciu, care a atras atenția că, din nou, cartierul Mitică Apostol este un fel de cenușăreasă a Ploieștiului. Alesul local a atras atenția că aici se găsesc inclusiv străzi asfaltate în scripte, dar care în fapt sunt pline de noroi, de la un capăt la altul, și a amenințat că nu va mai vota pentru rectificări cât timpautoritățile vor continua să ignore situația din cartierul Ploiești Vest.
În rectificarea supusă la vot joi au existat proiecte pentru care finanțarea a fost diminuată, fiindcă s-au făcut economii în implementarea lor, dar și altele care au dispărut de pe lista de investiții, pe motiv că nu se pot concretiza în acest an.

Foto arhivă

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.