Operatorul de deratizare și dezinsecție din Ploiești, CORAL IMPEX SRL, a transmis o seri de lămuriri în spațiul public, privind măsurile care sunt luate de societate pentru combaterea insectelor, conform contractului încheiat cu municipalitatea, și modalitățile de combatere a "Tigrului platanului", care amenință să invadeze orașul.

 

Reprezentanții CORAL IMPEX au anunțat că, în baza contractului pe care îl au cu administrația ploieșteană, societatea execută luna, în perioada  aprilie - octombrie, servicii de dezinsecție pe spațiile deschise aparținând domeniului public și privat al municipiului, "doar pentru combaterea vectorului țânțar".

"Tigrul platanului este un dăunător al plantelor care atacă frunzele platanilor și frasinilor și se combate cu produse de uz fitosanitar, iar apariția și înmulțirea excesivă a acestuia se realizează prin toaletarea copacilor și prin strângerea resturilor vegetale din jurul copacilor. Combaterea tigrului platanului nu face obiectul contractului încheiat între societatea noastră și Municipiul Ploiești, de tratamentele fitosanitare ocupându-se SC Servicii Gospodărire Urbană SRL", a explicat conducerea Coral Impex SRL.

Joomla SEF URLs by Artio