Scumpirea tarifelor de călătorie, aplicată de mai multe firme care asigură transportul de persoane între localități din prahova și reclamată de călători, în ultime perioadă, a ajuns în atenție Consiliului Județean, care le cere societăților care au operat majorări să revină la prețurile aprobate.

 

Într-o informare transmisă miercuri, reprezentanții Consiliul Județean subliniază că "CJ Prahova aprobă sau modifică tarifele propuse de către operatorii economici pentru serviciile de transport judeţean, după depunerea unui studiu de fundamentare (conform art. 8, lit. o din OUG 51/2019)."

"Consiliul Județean Prahova a constat faptul că, în ultima perioadă, mai mulți operatori de transport județean au decis să majoreze prețul biletelor de călătorie, fără a comunica în prealabil acest lucru, dar mai ales fără a-și justifica această decizie prin creșterea calității serviciilor. Operatorii de transport nu au anunțat și nici nu au fundamentat majorarea prețurilor biletelor de călătorie, aceasta fiind o decizie unilaterală",a transmis conducerea instituției, confirmând aspectele semnalate de călători, în ultima perioadă. În aceste condiții, "Consiliul Județean Prahova cere operatorilor de transport revenirea la vechile tarife aprobate prin Hot[rârea Consiliului Județean Prahova nr. 40/2014".

"Totodată, Consiliul Județean Prahova susține necesitatea îmbunătățirii serviciului de transport și așteaptă ca operatorii să ofere servicii de calitate în beneficiul cetățenilor, cărora administrația județeană dorește să le asigure un transport la standarde europene și la costuri corecte", a mai transmis conducerea CJ Prahova prin informarea de miercuri.

Joomla SEF URLs by Artio