• Regia Autonomă de Servicii Publice are departamente specializate în monitorizarea serviciilor publice din municipiul Ploiești.
  • Inspectorii primăriei verifică dacă există probleme cu salubritatea, cu iluminatul public, cu furnizarea agentului termic și cu asigurarea, în bune condiții a tuturor celorlalte servicii destinate comunității
  • În cadrul departamentului care este însărcinat cu monitorizarea serviciului de iluminat public, lucrează un șef de serviciu și patru inspectori care își desfășoară activitatea de la ora 8 dimineața, până la 16 după-amiaza, când părăsesc birourile.
  • Astăzi, 17 aprilie 2020, soarele a răsărit la ora 6:25, cu aproximativ o oră și jumătate înaintea începerii programului inspectorului RASP însărcinat să verifice dacă becurile din municipiu funcționează, și va apune la ora 20:04, cu aproximativ 4 ore după terminarea programului inspectorilor RASP.

„Este adevărat că programului inspectorilor din departamentul însărcinat cu monitorizarea serviciului de iluminat public este de la 8 la 16, când este lumină afară, dar să știți că inspectorii noștri se ocupă și cu primirea sesizărilor, pe care le transmit către operatorul Luxten - cel care administrează acest serviciu în municipiul Ploiești. Sigur că, la nevoie, se fac deplasări și noaptea, în ciuda acestui program de lucru, iar dacă se observă disfuncționalități, se întocmește raport și se transmite operatorului Luxten”, a explicat pentru Actualitatea Prahoveană directorul RASP Ploiești, Raul Petrescu. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Joomla SEF URLs by Artio