Zeci de posturi propuse pentru desființare, la Hale și Piețe Ploiești

Category: Administraţie Created: Thursday, 08 June 2017 09:01

Planul de redresare a SC Hale și Piețe, care va fi prezentat, în zilele următoare, Consiliului de Administrație, prevede desființarea a 45 de posturi.

 

La o săptămână după ce primarul Ploieștiului a cerut conducerii SC Hale și Piețe un plan clar pentru redresarea societății (VEZI DETALII), în contextul în care aceasta a înregistrat anul trecut pierderi-record, iată că se conturează și proiectul care, așa cum se putea anticipa, de altfel, se referă la dispariția din schemă a unor posturi și, implicit, a unor angajați.
Planul vizează 45 de posturi care vor fi desființate. Propunerile de reorganizare care vor ajunge pe masa CA-ului mai prevăd retrogradarea unor direcții la statutul de servicii, dar și eliminarea unui post de conducere, mai exact renunțarea la un director adjunct.
Cât despre concedieri, va fi vorba și despre disponibilizări, care vor fi aplicate în etape succesive. Se pare că șefii au în vizor în special angajați care se află în pragul pensionării.
În bugetul pe 2017 al societății este prevăzută o sumă de 500.000 de lei, pentru salarii compensatorii.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.