All Apollo's Children, micii ploieșteni care au adus cel mai mare premiu la secțiunea „SHOW" a Festivalului Național Mamaia Copiilor

Written by Administrator Category: APH Cultural Created: Wednesday, 27 July 2016 16:27

All Apollos ChildrenSUCCES ploieștean: Grupul All Apollo's Children a obtinut premiul I la secțiunea SHOW a Festivalului Național Mamaia Copiilor. Desfășurat între 18 și 24 iulie 2016, Festivalul National de Interpretare si Creatie Mamaia Copiilor este unul din cele mai importante festivaluri de la noi din țară.

Grupul All Apollo's Children a participat cu momentul artistic „Noi gătim pe portativ" - Muzica: Claudiu Bulete, Text: Marian Stere și Claudiu Bulete, coregraf: Cosma Levi Lennon, Alina Rosca-profesor coordonator al Școlii de Arte VOX APOLLO, Ploiești.

All Apollos Children2Momentul este special compus pentru acest grup, fiind prezentat în premieră la secțiunea de SHOW a Festivalului Mamaia Copiilor din 2016.

Este pentru prima dată în istoria festivalului la această categorie când nu se acordă trofeul secțiunii SHOW, iar premiul 1 este cucerit de către All Apollo's Children, copiii având vârste cuprinse între 4 și 10 ani, fiind cea mai tânără trupă din concurs ca și medie de vârstă.

De asemenea, este pentru prima dată când un grup din Prahova participă la această secțiune și reușește performanța de a "sta în picioare" în fața celor cu mai multă experiență în cadrul acestui festival.

Fiecare copil ce face parte din acest grup are în palmaresul său zeci de premii la festivaluri naționale și internaționale de specialitate și participări la emisiuni-concurs naționale.

Numele copiilor care fac parte din acest grup: Jasmine Goicea, Miruna Cernat, Miriam Stoica, Antonia Burlan, Justin (Iustin) Gandore, Augustina Ion, Theodora Anton, Iris Taragradeanu, Roberta Pirvu, Monica Cernov și Alexia Popescu.

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.