Brâncuși – aproape de infinit. Elevii de la Toma Caragiu și de la Sfântul Vasile au intrat în concurs

Category: APH Cultural Created: Thursday, 02 March 2017 12:49

coloana infinituluiCasa de Cultură „Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploieşti a organizat luni, 27 februarie 2017, cea de-a doua ediţie a concursului de creaţie şi cultură generală „Brâncuşi – aproape de infinit".

Concursul a fost organizat în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti şi Şcoala Gimnazială „Sfântul Vasile" Ploieşti.
Juriul, format din artişti plastici şi reprezentanţi ai Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale", a stabilit acordarea următoarelor premii:

La Secţiunea de Creaţie:
- Premiul I: Lucian Ene, Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti;
- Premiul II: Ruxandra Banu, Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti;
- Premiul III: Robert Zapciu, Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti;
- Menţiune: Adrian Ciobanu, Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti.
La Secţiunea de Cultură generală, cele două echipe care au demonstrat că deţin cât mai multe cunoştinţe despre viaţa şi opera lui Constantin Brâncuşi au fost „Brâncuşienii II" (clasa a VI-a) de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Vasile" Ploieşti şi „Pasărea măiastră" (clasa a VII-a) de la Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu" Ploieşti.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.