De luni, Ploieștiul intră în lumea "IMAGINARIUM". Astăzi începe prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret

Written by Ioana POPA Category: APH Cultural Created: Monday, 21 May 2018 10:20

festival teatru imagianrium

Timp de o săptămână, Ploieștiul, cu spectatorii săi de toate vârstele, intră în lumea "Imaginarium". Teatrul "Toma Caragiu"  pune bazele unei noi și frumoase tradiții, odată cu prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret.

 

14 spectacole pentru copii, care încep chiar de luni dimineață, trei piese pentru adolescenți, o paradă, un workshop de parenting, și trei ateliere - de improvizație, de creație obiecte din materiale reciclate și de creație accesorii din lână împâslită - reprezintă, pe scurt, programul primei ediții  a Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium" (VEZI DETALII).

Luni seară de la ora 19.00, pe Bd. Independenței va avea loc parada Imaginarium, care va porni de la sediului Teatrului de animație pentru copii și tineret "Imaginario" (fostului "Ciufulici"), către sediul Teatrului "Toma Caragiu".

Actualitatea Prahoveană este partener media al Festivalului.

Programul complet al evenimentului:

program imaginarium2018 1

program imaginarium2018 2

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.