proiectii in aer liber tiffFurnuna anunţată de meteorologi dă peste cap planurile ploieştenilor, autorităţile locale hotărând să mute proiecţia de film care era programată, în aer liber, în această seară.

Ploieştiul găzduieşte, marţi şi miercuri, caravana Transilvania International Film Festival, ocazie cu care, în cele două seri, au fost programate proiecţii în aer liber în centrul municipiului, în parcarea din faţa Palatului Culturii.

După prima seară, considerată un succes, în care s-au strâns peste 100 de spectatori, cea de-a doua proiecţie din cadrul caravanei TIFF urmează să se mute la adăpost. Conducerea Primăriei Ploieşti a decis, astăzi, ca proiecţia să se ţină la teatrul pentru copii, situat pe Bulevardul Independenţei.

Ţinând cont că, iniţial, programul prevedea o proiecţie în aer liber, organizatorii au anunţat că, aşa cum era şi firesc, accesul spectatorilor va rămâne gratuit.

Marţi, în prima seară a evenimentului, a rulat producţia rusească "(M)UCENICUL", iar în această seară, de la ora 21.00, este programat "Complet străini", un film italienesc, în regia lui Paolo Genovese.

Joomla SEF URLs by Artio