festival teatru imagianriumTeatrul "Toma Caragiu" marchează, anul acesta, încă o frumoasă premieră. Din 2018, la Ploiești are loc și varianta pentru copii a festivalului de teatru, organizat deja de vreme bună în municipiu și devenit un eveniment de referință la nivel național. "Imaginarium" va reuni reprezentații pentru cei mai mici dintre spectatori, spectacole pentru adolescenți, ateliere și evenimente stradale.

Prima ediție a Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium" este organizată de Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești, în parteneriat Asociația "Viitor Art" și Primăria Ploiești. Iar programul promite să fie unul de senzație. "Vă invităm să fiți alături de noi la Festivalul de Teatru pentru Copii și Tineret IMAGINARIUM, un festival în care emoția, creativitatea și imaginația ne ajută să conturăm o lume magică în care, indiferent de vârstă, veți regăsi dorința și puterea de a visa și de a spera" este mesajul organizatorilor, pentru spectatorii ploieșteni.

La eveniment și-au anunțat prezența trupe de teatru din mai multe orașe din țară (București, Timișoara, Brașov, Oradea, Sibiu, Cluj, Galați), dar și invitați din Republica Moldova și Elveția. Iar piesele înscrise pe afiș vor așeza festivalul, încă de la prima ediție, printre evenimentele de gen cel mai bine cotate.

Teatrul "Ciufulici" va prezenta "Vrăjitorul din Oz". În cadrul "Imaginariu" vor mai fi puse în scenă spectacolele pentru copii "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", "Gulliver", "Crăiaza Zăpezii", "Mica sirenă", "Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele", "Bekkanko", "Lupul interzis", "Carnival di Transfiguro", "Bambi", "Aripi rătăcite", "Aventurile lui Chilli Ramirez".

De asemenea, spectatorii cu vârste de peste 14 ani sunt invitați la  "Visul unei nopți de vară", "Wanda", "Furtuna" și "iHamlet", pentru acesta din urmă intrarea fiind liberă, în baza tichetelor ridicate de la Agenția de bilete a Teatrului "Toma Caragiu".

Pentru spectacolele destinate copiilor, prețul biletelor este de 10 lei/persoană (grupuri de cel puțin 10 copii), 12 lei/persoană (copii) și 15 lei/persoană (adulți).

Tarifele sunt valabile și în cazul spectacolelor pentru adolescenți (cu excepția "iHamlet"), mai puțin oferta de 10 lei/pers., valabilă în cazul grupurilor.

Evenimentele din cadrul Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium" vor avea loc la Teatrul pentru copii "Ciufulici", Teatrul „Toma Caragiu”, Filarmonica „Paul Constantinescu”, dar și pe aleea pietonală din fața teatrului.

Joomla SEF URLs by Artio