VACANȚA la MUZEU: Muzeul de Artă din Ploiești a anunțat programul atelierelor pentru elevi, în vacanța de vară

Category: APH Cultural Created: Tuesday, 11 July 2017 12:54

Programul "Vacanța la muzeu" are loc și anul acesta, la Ploiești. Muzeul de Artă "Ion Ionescu-Quintus" anunță o lună de ateliere interesante adresate copiilor cu vârste cupinse între 6 și 14 ani.

 

Programul se derulează, deja, iar atelierele vor fi organizate până pe 11 august. Copiii sunt împărțiți în două grupe, în funcție de vârstă, astfel încât tematica și activitățile să poată fi adaptate corespunzător fiecărei categorii.
Atelierele se desfășoară zilnic, de marți până vineri, și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.
Pentru fiecare elev, părinții trebuie să achite un abonament de 20 de lei, care permite accesul la atelierele derulate pe parcursul unei săptămâni întregi. La aceasta se adaugă și costurile materialelor, care de asemenea trebuie suportate de participanți.
În cadrul întâlnirilor cu specialiștii Muzeului, copiii vor derula activități de desen, acuarelă și modelaj, dar totodată vor putea și expozițiile care au loc în această vară.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.