APH Cultural

APH Cultural

Biblioteca Județeană "Nicolae Iorga" Ploiești aniversează, săptămâna viitoare, 97 de ani de activitate, moment ce va fi marcat printr-o serie de evenimente culturale organizate de instituție, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.

Read more: ROMÂNIA 100 - Zilele Bibliotecii "Nicolae Iorga", între 20 și 22 martie. Programul evenimentelor,...
APH Cultural

Doi artiști de geniu - Răzvan și Andreea Stoica, o vioară Stradivarius din 1729 și o orchestră simfonică extraordinară vă așteaptă joi, 8 februarie, de la ora 19:00, la concertul simfonic de la Filarmonica "Paul Constantinescu".

Read more: O vioară Stradivarius, Mozart și cel mai bun tânăr violonist din Europa, pentru o seară de...
APH Cultural

phoenix live ploiesti filarmonica frontDupă anul 2017, în care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume" și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu.

Read more: LIVE la Filarmonica Paul Constantinescu. Turneul Phoenix „Sinteza – Rapsodia" ajunge la Ploiești...
APH Cultural

Un recital extraordinar MOZART va avea loc marți, 30 ianuarie 2018, de la ora 19.00, la Filarmonica "Paul Constantinescu". Evenimentul îi va avea ca protagoniști pe doi dintre soliștii Filarmonicii ploieștene, contratenorul Cezar Ouatu și pianista Ioana Maria Lupașcu.

Read more: Concert excepțional, marți seară, la Ploiești: Recital MOZART, cu Cezar Ouatu și Ioana Maria Lupașcu
APH Cultural

Au mai rămas câteva ore până la Balul Filarmonicii, un eveniment dedicat aniversării a 65 de ani de activitate a instituției de cultură, care promite să aducă la Ploiești atmosfera balurilor vieneze (VEZI DETALII) și unde gazdele își vor întâmpina musafirii cu o lucrare în primă audiție absolută.

Read more: BALUL FILARMONICII - Lucrare interpretată în PREMIERĂ ABSOLUTĂ, duminică seară, la Ploiești