APH Cultural

APH Cultural

mihai-eminescuSub egida Consiliului Judeţean Prahova în parteneriat cu Academia Română vineri, 13 ianuarie 2012, ora 10.30 încep manifestările prilejuite de Ziua Naţională a Culturii Române, evenimentul urmând a se desfăşura la Sala Europa a Palatului Administrativ.
Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova continuă seria de evenimente dedicate acestei zile, după urmează :
 La Muzeul de istorie din Ploieşti str. Toma Caragiu, nr.10 luni,16 ianuarie 2012, ora 11.00, va avea loc vernisajul expoziţiei temporare „Personalitati culturale în patrimoniul prahovean" , în Foaierul muzeului.
 La Muzeul « Conacul Bellu » din Urlaţi, str. Orzoaia de Sus, nr.2, miercuri, 18 ianuarie 2012, ora 15.00 va avea loc un simpozion « In memoriam Mihai Eminescu ». unde elevi de la Liceul „Brâncoveanu Vodă" din Urlaţi vor susţine momente poetice şi muzicale, alături de trupa Moliendo Cafe.
În ziua de 15 ianuarie 2012 vizitatorii vor avea accesul gratuit în spaţiile
expoziţionale.
APH Cultural

rihannaBusinessmagazin.ro scrie că Rihanna a devenit noua regină a universului digital, cu cele mai multe înregistrări muzicale descărcate (legal) de pe internet din iulie 2004 până în decembrie 2011.
Fanii au descărcat în acest interval 47,5 milioane de piese sau albume ale cântăreţei din Barbados, conform celor mai noi date publicate de Nielsen SoundScan şi preluate de Fox News.
Vezi aici galeria foto cu topul primilor zece cei mai vânduţi artişti de pe Internet
APH Cultural

caragialeOrganizatorii Târgului Internaţional de Carte de la Praga, ce se va desfăşura, anul viitor, între 17 şi 20 mai, au adresat Muzeului Virtual al Neamului Românesc din Ploieşti, prin intermediul Institutului Cultural Român din Praga, invitaţia de a deschide o expoziţie CARAGIALE.
Read more: Ion Luca Caragiale, invitat de onoare la Târgul Internaţional de Carte de la Praga
Joomla SEF URLs by Artio