APH Cultural

APH Cultural

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova organizează joi, prin secțiile sale, o serie de evenimente, în parteneriat cu alte instituții din județ, pentru marcarea cele de-a 40-a ediții a acestei sărbători dedicate instituțiilor de cultură.

Read more: Intrare gratuită, de Ziua Internațională a Muzeelor, la mai multe evenimente special organizate în...
APH Cultural

zamfiraMănăstirea Zamfira, aflată într-un grad avansat de degradare, mai ales la capitolul picturii realizate de Grigorescu, riscă să piardă finanțarea europeană, după ce a aparut o neconcordanță legată de o semnătura pe cererea de finanțare, titrează jurnaliștii observatorulph.ro

Read more: Birocrații ADR își bat joc de patrimoniul național. Mănăstirea Zamfira riscă să piardă finanțarea...
APH Cultural

alpin film festivalAlpin Film Festival editia a II-a , festival internațional de film, carte și fotografie destinat promovării culturii și civilizației montane , va avea loc în perioada 23-29 ianuarie în Brașov, Predeal și Bușteni. Intrarea la evenimentele celei de-a doua ediții a festivalului este liberă.

Read more: Alpin Film Festival 2017 aduce cultura montană și distracția în Brașov, Predeal și Bușteni
APH Cultural

busteni spectacol alexandru bindeaSub bagheta celebrului actor Alexandru Bindea, Centrul Cultural „Aurel Stroe" din Buşteni a găzduit joi seara, 10 noiembrie, ora 18:00, un foarte savuros spectacol de comedie, al cărui titlu spune totul: „Sufrageria mă-sii de viaţă!"

Manifestarea, desfăşurată sub egida Teatrului „Alexandru Davila" din Piteşti, a fost apreciată de public la scenă deschisă, sala de spectacole a centrului cultural din Buşteni devenind realmente neîncăpătoare.
Spectacolul a fost oferit publicului de către Primăria Buşteni, iar aplauzele au răsunat necontenit.
La sfârşitul spectacolului, primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, a oferit tuturor actorilor care au evoluat pe scenă buchete de trandafiri în culorile tricolorului.

APH Cultural

prahova iubeste basarabia festivalCea de-a doua ediție a festivalului de folclor ,,Prahova iubește Basarabia" a debutat vineri, 9 septembrie 2016 pe scena amplasată lângă Palatul Culturii din Ploiești și s-a bucurat de prezența unui numeros public și a mai multor oficialități.

Read more: A doua ediție a festivalului „Prahova iubește Basarabia" s-a desfășurat în weekendul 9-11 septembrie
Joomla SEF URLs by Artio