Proiecții gratuite, la Ploiești, în cadrul "Caravanei Filmelor TIFF"

Category: APH Cultural Created: Thursday, 14 September 2017 13:04

Ploieștiul încheie ediția de anul acesta a Caravanei Filmelor TIFF, cu proiecțiile planificate pentru săptămâna viitoare, în spațiul special amenajat din zona centrală.

Caravana ajunge, pe 19 și 20 septembrie, în municipiul prahovean. Proiecțiile vor începe la ora 21.00, pe Esplanada Palatului Culturii, iar intrarea este liberă. "Marți, 19 septembrie a.c., pe ecran va rula unul dintre cele mai puternice filme lansate în ultimul an, «(M)ucenicul», în regia cineastului rus Kirill Serebrennikov, o ecranizare care pune în discuție subiecte fierbinți actuale, o dramă provocatoare despre fundamentalismul religios, premiată la Cannes. A doua seară, miercuri, 20 septembrie, este rezervată unei comedii care a adus încasări consistente în box office-ul italian, comedia «Complet străini / Perfetti sconosciuti», unul dintre cele mai populare filme italiene în cinematografele din țara sa anul trecut, vorbește despre cât de mult comunicăm, cu adevărat, în epoca social media și a telefoanelor mobile", anunță organizatorii.
"Caravana Filmelor TIFF" este un proiect cu tradiție al Festivalului Internațional de Film Transilvania și bifează, în 2017, cea de-a opta ediție.
Inițiativa aparține Asociației Pentru Promovarea Filmului Românesc și este realizată cu sprijinul Europa Cinemas și al Centrului Național al Cinematografiei.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.