Teatrul de Copii "Ciufulici" dă startul duminică, pe 17 septembrie, unei noi stagiuni, care va marca premiere nu numai în programul spectacolelor, ci și în felul în care se vor derula acestea.

Trebuie spus că stagiunea 2017 - 2018 este prima găzduită în noul sediu, de pe Bulevardul independenței, ceea ce a permis echipei să regândească programul spectacolelor și să planifice, în fiecare duminică de acum încolo, câte două reprezentații. În prima zi, de exemplu, cei mici pot vedea "Amnarul fermecat", o adaptare după H. C. Andersen, în regia lui Cristian Pepino, atât începând de la ora 10.30, cât și de la ora 12.00, în noua sală de pe Bd. Independenței.
Nu este singura surpriză care-i așteaptă pe cei mai mici dintre iubitorii artei dramatice. Din această toamnă, în colaborare cu Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești, toți spectatorii prezenți la reprezentațiile organizate de Teatrul "Ciufulici" vor avea parte de o introducere... muzicală. Proiectul "10 minute de muzică clasică" se anunță unul pe cât de ambițios, pe atât de frumos. "Este de datoria noastră să-i formăm, de la cele mai mici vârste", a explicat directorul Mihaela Rus decizia de a începe, astfel, fiecare spectacol de la "Ciufulici".
Actuala stagiune va aduce și cel puțin trei premiere pentru copii. Sunt de amintit două proiecte inedite, "Vrăjitorul din Oz" și "Prostia omenească", spectacole care vor aduce pe scenă, laolaltă, actori, păpuși și povești însuflețite prin tehnică digitală.
La începutul lui 2018, mai precis în februarie va fi jucat în premieră, la Ploiești, un spectacol realizat cu Ambasada SUA. Este vorba despre "Tohu - Bohu", o punere în scenă cu teatru de umbre.

Joomla SEF URLs by Artio