Trupa americana Vocal Trash pe scena Teatrului Toma Caragiu

Written by Administrator Category: APH Cultural Created: Tuesday, 31 May 2016 22:03

teatrul toma caragiuTeatrul Toma Caragiu în parteneriat cu Ambasada SUA la București invită publicul joi, 9 iunie, de la ora 19.00, la spectacolul extraordinar al trupei americane VOCAL TRASH.

Vocal Trash combină stilul a cappella, percuția folosind obiecte reciclate, de la capace de metal la căni de plastic și cutii pentru gunoi, momente de stomp dance si solo-uri de trompeta.

Prezenti pentru prima dată în România, Kelsey Rae, Steve Linder, Greg Dugan, Anthony Silva si Pablo Barracuda, membrii trupei Vocal Trash, vor interpreta melodii celebre utilizand instrumente muzicale create din materiale reciclate într-un stil cu totul original, descris ca „Urban Broadway".

Prin intermediul spectacolelor pe care le sustine, trupa americana isi doreste sa promoveze intr-un mod unic constientizarea ecologica și acțiunile sustenabile de protectie a mediului si de reciclare.

Intrarea este gratuita in baza tichetelor care se ridica de la Agentia de bilete a Teatrului.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.