Marți, 26 Septembrie 2017
 

Dezvăluiri

Înregistrări cu procurorul DNA Negulescu, ameninţând un martor ca să-l denunţe pe Sebi Ghiţă

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 22 September 2017 14:33  |  Category: Dezvăluiri

mircea negulescuFostul procuror de la DNA Ploieşti Mircea Negulescu - anchetatorul care a instrumentat dosarele unor nume grele din politica şi mediul de afaceri din Prahova, în frunte cu Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al filalei Prahova a PSD, şi controversatul om de afaceri Sebastian Ghiţă - apare într-o înregistrare audio în care e auzit ameninţând un martor şi încercând să-l determine pe acesta să semneze un denunţ.

#siria. Arme românești pentru conflictul din Siria. riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 September 2017 11:58  |  Category: Dezvăluiri

fortele democrate sirieneRomânia și Bulgaria au jucat un rol-cheie în înarmarea grupărilor rebele din Siria, țară devastată de peste șase ani de război civil, în care au murit, până acum, aproximativ 400 de mii de oameni. Facțiunile rebele siriene, sprijinite de Statele Unite, care luptă atât împotriva grupării teroriste Statul Islamic (ISIS), cât și contra dictatorului Bashar al-Assad, au primit arme și muniție trimise inclusiv din portul Constanța.

Investigaţie Rise Project despre afacerile lui Dragnea, drumurile în Brazilia şi încrengăturile din PSD

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 07 July 2017 15:42  |  Category: Dezvăluiri

liviu-dragneaGrupul de investigaţie jurnalistică RISE Project a publicat, în ultimele zile, mai multe anchete cu privire la afacerile preşedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. 

Directorul adjunct al SGU Ploiești este cercetat penal de poliție. Declarații VIDEO

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 18 May 2017 15:45  |  Category: Dezvăluiri

sgu ploiestiScandalurile se țin lanț în interiorul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești. După ce săptămâna trecută un angajat a fost prins încercând să sustragă documente din societate, acum un șef SGU este acuzat că face ilegalități, titrează republikanews.ro Culmea este că în ambele cazuri se vorbește de același personaj, respectiv directorul adjunct SGU, Ovidiu Negulescu.

Dragnea, fortăreața din Brazilia. Dezvăluiri Rise Project

Written by Administrator  |  Created on Monday, 10 April 2017 17:28  |  Category: Dezvăluiri

CASA GRANDE COMBUCO gheorghias dragneaNoi documente obținute de RISE Project din Brazilia arată că prietenul lui Liviu Dragnea, fost coleg de facultate și trupă rock, Mugurel Sorin Gheorghiaș, a făcut investiții imobiliare în Brazilia de care a beneficiat chiar șeful PSD.

Dosarul Rompetrol II, cu sechestre de aproape 700.000.000 de euro, pus pe butuci

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:28  |  Category: Dezvăluiri

rompetrolMarele dosar Rompetrol II – în care procurorii DIICOT anchetează rostogolirea creanţei istorice a Rompetrol de către Guvernul Năstase prin ordonanţa 118/2003 – a primit o lovitură serioasă după decizia CCR privind ordonanţa 13/2017 prin care Guvernul Grindeanu a vrut să relaxeze legislaţia penală, informează surse judiciare convergente. Foştii miniştri Dan Ioan Popescu şi Mihai Tănăsescu ar putea să scape de acuzaţia cheie de abuz în serviciu în legătură cu emiterea ordonanţei 118/2003.

palatul administrativ ploiestiPrimăria Ploiești e în pericol să piardă finanțarea unor posibile investiții de la Ministerul Dezvoltării, prin PNDL. Lista de investiții propusă de către municipalitate trebuia să ajungă la minister pe cel târziu 17 martie, dar documentele au ajuns de abia pe data de 20, informează, într-un material-anchetă comun, republikanews.ro și ziarulincomod.ro

Dragnea, tranzacțiile de la Cheia și Azuga. Îndrăznește să crezi în milionul dispărut din declarația de avere

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 March 2017 19:34  |  Category: Dezvăluiri

liviu dragneaPeste un milion de euro. Atât a încasat liderul PSD Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți amplasate la mare, la munte și în lunca Dunării. Două dintre acestea se situează în Prahova. Banii au dispărut apoi din declarațiile de avere ale politicianului. Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro și apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica. Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranșă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile lui Comana. Iar asta printr-un contract parafat inclusiv pe mâna aceluiași Dragnea. Dragnea și Comana au fost colegi de cămin în facultate - sursa: riseproject.ro

#Dragnea, FORTĂREAȚA din Brazilia / Afacerile Puterii și ale Opoziției

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 March 2017 10:48  |  Category: Dezvăluiri

harta rofortaleza dragnea braziliaLiviu Dragnea, președintele PSD, este omul politic al momentului. Infama ordonanță 13 promovată inclusiv în beneficiul său de guvernul Grindeanu a scos sute de mii de români în stradă, iar Dragnea a dat înapoi. Scandalul ordonanței a scos însă la iveală modul de operare al politicianului: noaptea și prin interpuși. RISE Project a investigat modul în care și-a construit Dragnea puterea politică și economică și a descoperit că premierul Grindeanu nu este singurul interpus al șefului PSD. În ultimii zece ani, Dragnea și-a consolidat influența, folosindu-se de un cerc restrâns de oameni de încredere.

Astăzi vă prezentăm filiera braziliană a grupului care l-a ajutat și, la rândul lui, a profitat de ascensiunea politică a lui Dragnea: grupul din Cumbuco.

Detalii EXPLOZIVE în referatul DNA. Conexiunile din dosarul Asesoft-Teamnet și acuzațiile

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 01 March 2017 17:14  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaTribunalul Prahova va hotărî, pe 6 martie, asupra cererii procurorilor DNA privind emiterea unui mandat în lipsă pe numele fostului deputat de Prahova, Sebastian Ghiţă. Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiță și patron al Asesoft International S.A., și Bogdan Padiu, șeful Teamnet Group, au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii anticorupție din Ploiești, după o audiere maraton care a durat șapte ore. Cei doi sunt suspecți într-un dosar de corupție în care procurorii au formulat acuzații de spălare de bani, trafic de influență și organizare de grup infracțional. Ulterior, directorul Teamnet International, Bogdan Padiu si administratorul Asesoft International, Cristian Anastasescu, au fost pusi sub control judiciar.

Exclusiv APH: DOSAR CU GHINION pentru primarul din Filipeștii de Pădure. Tribunalul Prahova i-a respins lui Costel Morărescu contestațiile

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 23 February 2017 17:48  |  Category: Dezvăluiri

morarescu costelMagistrații Tribunalului Prahova au decis începerea judecării dosarului în care primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, este acuzat de abuz în serviciu, alături de alți angajați din cadrul administrației locale. Morărescu contestase încheierea finală decisă de Camera Preliminară a instanței Judecătoriei Câmpina din data de 26 septembrie 2016, cerând la Tribunalul Prahova suspendarea judecării cauzei. Prin soluția din data de 22 februarie 2017, la aproape cinci luni de la decizia instanței inferioare, magistrații Tribunalului Prahova au confirmat, astfel, încheierea formulată de judecătorii câmpineni, hotărând începerea judecării cauzei.

incheiere morarescu 26 sept 2017 judecatoria campina