Exclusiv APH: DOSAR CU GHINION pentru primarul din Filipeștii de Pădure. Tribunalul Prahova i-a respins lui Costel Morărescu contestațiile

Written by Administrator Category: Dezvăluiri Created: Thursday, 23 February 2017 17:48

morarescu costelMagistrații Tribunalului Prahova au decis începerea judecării dosarului în care primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, este acuzat de abuz în serviciu, alături de alți angajați din cadrul administrației locale. Morărescu contestase încheierea finală decisă de Camera Preliminară a instanței Judecătoriei Câmpina din data de 26 septembrie 2016, cerând la Tribunalul Prahova suspendarea judecării cauzei. Prin soluția din data de 22 februarie 2017, la aproape cinci luni de la decizia instanței inferioare, magistrații Tribunalului Prahova au confirmat, astfel, încheierea formulată de judecătorii câmpineni, hotărând începerea judecării cauzei.

incheiere morarescu 26 sept 2017 judecatoria campina

Primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, a fost trimis în judecată de către instanța Judecătoriei Câmpina pentru infracțiunea de abuz în serviciu în dosarul 2306/204/2016. Actualitatea Prahoveană a scris, în exclusivitate, despre contractul dintre primăria Filipeștii de Pădure și OMV Petrom încă din anul 2011.

solutie tph morarescu 22 fabr 2017Alt dosar la DNA: Primarul Costel Morărescu este urmărit penal în calitate de suspect și de către DNA – Secția Ploiești, alături de Vasile Surugiu – viceprimar, Niculae Daniela Georgeta – secretar, Apostol Constantin Viorel – avocat. Faptele de care sunt acuzați de către procurorii DNA au fost comise în legătură cu finanțarea de către Primăria Filipeștii de Pădure, în condiții de nelegalitate, în perioada 2006-2012 a Asociației Fotbal Club Filipeștii de Pădure cu suma totală de 2.204.986 lei.

Citește Manevra PETROM / Jefuirea locuitorilor din Filipeştii de Pădure – Detalii dosare

morarescu jud campina 1
morarescu jud campina 2
morarescu jud campina 3
morarescu jud campina 4
morarescu jud campina 5
morarescu jud campina 6
morarescu jud campina 7

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.