Dezvăluiri

Dezvăluiri

vodafone-LogoIeri am primit, pe adresa redacţiei, un mail de la un angajat care lucrează în CallCenterul Vodafione din Ploieşti, în care se descriu lucruri incredibile petrecute în cadrul acestui sediu, dar şi detalii legate despre felul în care se încearcă relocarea activităţii şi felul de a se scăpa de angajaţi, după cum descrie angajatul aflat sub protecţia anonimatului, situaţia din Callcenter.

Read more: Exclusiv: Despre relocarea Vodafone Ploieşti şi nemulţumirile angajaţilor / Informaţii din interior
Dezvăluiri

droguriSe găsesc droguri de mare risc la vânzare, on-line. incomod.ph a demarat o amplă investigație privind acest subiect. Site-ul care intermediază astfel de tranzacţii ilegale nu poate fi accesat decât printr-un program special, care printre altele ascunde și datele computerului de pe care se face accesul. O măsură numai bună pentru protecția traficanților, dar și a cumpărătorilor, viitori dealeri sau consumatori, scriu jurnaliştii de la incomod.ph.

Read more: Trafic on-line cu droguri de mare risc - Site dedicat infractorilor / Exclusiv incomod.ph
Dezvăluiri

policlinica MICadrele militare active şi cele în rezervă din Prahova nu au cum să-şi efectueze analizele medicale gratuite, în această perioadă. Pe de o parte, laboratorul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu din Ploieşti (Policlinica MI, după cum o cunosc ploieştenii) nu funcţionează deoarece aparatura se află în verificare, pe de altă parte, Clinica Mediurg, singura alternativă privată din Ploieşti, nu mai are fonduri de la Casa de Sănătate a Armatei.

Read more: EXCLUSIV: Peste 18000 de cadre militare din Prahova nu au cum să-şi facă analizele medicale gratuite
Dezvăluiri

inima cosma-badescuUn singur pumn în birou a trebuit să dea Mircea Cosma, preşedintele Cj Prahova, pentru a pune ordine în rândul tineretului social-democrat înfierbântat. Dacă până ieri seara cele două grupări din partid scoteau urlete războinice, ameninţându-se cu tot arsenalul din dotare (aici punem şi presa la socoteală), cotcodăceala pesediştilor tineri a fost potolită de o şedinţă tovărăşească la care au participat liderii clanurilor rivale: Mircea Cosma, Vlad Cosma, Iulian Bădescu, Sebastian Ghiţă şi restul parlamentarilor PSD de Prahova.

Revenind la presă, trebuie să recunoaştem că trăim, mai mult ca niciodată, momente istorice, pe care domnul Google le va păstra în memorie pentru generaţiile viitoare, jocurile părţilor din conflict fiind reflectate perfect în mass-media aflată de o parte sau alta a baricadei.

Read more: Pace şi iubire în PSD / Păun a pierdut funcţia, dar şi-a păstrat coastele / Cosma vs Bădescu:...
Dezvăluiri

prostitutieSite-ul stopinfractori.ro vine cu informaţii în exclusivitate legate de o petrecere deochiată în care, potrivit surselor portalului, au fost implicaţi poliţişti aflaţi în uniforma de serviciu şi câteva prostituate. "(Poliţiştii - n.r.) erau în timpul liber dar unii purtau uniformă. Ăia beți cântau la microfon și dădeau dedicații pentru Miliție și milițieni. Îi mai potolea din când în când Nicoară (Constantin Nicoară, șeful de la Postul de Poliție Rurală Apostolache), dar nici el nu îi putea stăpâni", declară o sursă sub protecţia anonimatului.

Integral pe STOPINFRACTORI.RO

Dezvăluiri

eugen cristescu 1Noul site de ştiri incomod.ph deţinut, din informaţiile noastre, de consilierul local PSD George Stanciu, nu are niciun fel de legătură contractuală cu jurnalistul Eugen Cristescu, proprietarul site-ului incomodph.ro.

Read more: Declaraţie EXCLUSIVĂ: Eugen Cristescu nu are nici o legătură cu noul site "incomod" înfiinţat de...
Dezvăluiri

incomod ph siteUPDATE 18.31: Jurnalistul Eugen Cristescu ne-a confirmat, telefonic, că nu are nicio legătură cu proiectul lui George Stanciu (incomod.ph), declarând că decizia îl bucură, având în vedere că traficul site-ului pe care îl deţine (incomodph.ro) a crescut de când a apărut concurenţa cu acelaşi nume.

UPDATE 9.40: Surse din piaţa media locală vin cu noutăţi care schimbă datele problemei legate de numele "incomodph". Se pare că Eugen Cristescu ar fi vândut marca către George Stanciu. revenim cu amănunte.

9.00: Piaţa media prahoveană se mai îmbogăţeşte cu un site, odată cu apariţia anunţată a www.incomod.ph (domeniu înregistrat în Filipine). La o căutare simplă pe internet, dar şi vizualizând conţinutul editorial al noilor colegi de-abia apăruţi pe online, intuim că incomod.ph nu este departe de zona politică: din informaţiile noastre, marca ar fi deţinută de George Stanciu, ginerele fostului primar al municipiului Ploieşti, Emil Calotă.

Pe lângă calitatea de consilier local PSD, Stanciu este un cunoscut om de afaceri în municipiul Ploieşti, ginerele fostului primar Emil Calotă (actual vicepreşedinte al ANRE - Autoritatea Naţională de Reglementări în Domeniul Energiei) administrând, printre altele şi restaurantul Boccaccio, situat în centrul Ploieştiului.

Marca incomod.ph este promovată puternic atât prin panotajul stradal, cât şi prin reţeaua de socializare Facebook şi alte mijloace de comunicare. Domeniul înregistrat în Filipine intră în conflict cu alt site de ştiri prahovean - incomodph.ro, deţinut de jurnalistul Eugen Cristescu.
incomod.ph În final, în ciuda intereselor politice evidente aflate în spatele proiectului, noi sperăm ca noii colegi să aducă, cu timpul, şi informaţii cu un conţinut calitativ ridicat. Le dorim succes şi aşteptăm momentul în care Eugen Cristescu, proprietarul www.incomodph.ro, va avea o reacţie legată de multiplicarea numelui "incomod".

Dezvăluiri

ANLDacă, printr-o minune a geneticii, i s-ar deşuruba capul domnului consilier Gheorghe Sârbu, iar în locul acestuia cercetătorii britanici ar monta, să zicem, un tomberon, orice om bine-crescut ar observa că discursul politic al numitului nu ar suferi nici măcar un sughiţ sinusoidal.

Read more: Totul despre proiectul ANL Ploieşti şi despre prostia din PDL, în general
Dezvăluiri

justitieJurnalistul Cătălin Stavri publică, în exclusivitate, povestea unui om de afaceri care, conform denunţului său, ar fi băgat zeci de mii de euro în buzunarele fostului judecător al Curţii de Apel Ploieşti Ştefan Fieraru. Magistratul, pensionar în prezent, ar fi cerut zeci de mii de euro pentru a-şi amenaja propria casă dar şi un alt imobil, totul pentru a "rezolva" unul dintre dosarele aflate pe rolul instanţelor.

 

Read more: Incredibil. Judecătorii şpăgari - zeci de mii de euro mită ca să scapi de puşcărie!
Dezvăluiri

radetRADET a încheiat un contract pentru furnizare a energiei termice cu o firmă deţinută de omul de afaceri câmpinean Mihai Anastasescu, societate care a fost înfiinţată cu doar două zile înainte de încheierea memorandumului de asociere!

La încheierea „agreementului" dintre firma ECOGEN POWER şi RADET, preşedintele Consiliului de administraţie al regiei de stat era prahoveanul Mihai Bogdan Becheanu.

 

Read more: Omul de afaceri câmpinean Mihai Anastasescu: TUN la RADET cu ajutorul prahovenilor implicaţi în...
Joomla SEF URLs by Artio