Joi, 17 August 2017
 

Dezvăluiri

Europarlamentarul Ramona Mănescu, TUNURI IMOBILIARE în tandem cu mafia retrocedărilor

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 14 February 2017 13:01  |  Category: Dezvăluiri

ramona-manescuFost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, actual deputat din partea PNL în Parlamentul European, Ramona Mănescu a câștigat 2,35 milioane de euro din specularea drepturilor succesorale ale unor terenuri din Sectorul 6. S-a întâmplat la începutul carierei sale politice, în 2005-2007, când era vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Tineret.

Chiriile secrete din portul Constanța. Prețuri subevaluate de zece ori

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 18 January 2017 12:33  |  Category: Dezvăluiri

port constantaObiectiv strategic, cel mai mare port din țară pierde anual milioane de euro din cauza chiriilor și tarifelor preferențiale. Situația a fost anchetată de deputați, dar tot ei au aprobat prelungirea contractelor cu operatorii portuari. O lege votată în noiembrie menține încă un deceniu chiriile subevaluate de zece ori.

femei agresate protestDouă instituții și 38 de milioane de euro bani europeni pentru cel mai mare proiect împotriva violenței domestice.

La final, în loc de date, studii și un mecanism național de prevenire și combatere a violenței, avem un proiect investigat de Departamentul de Luptă Anti-Fraudă.

Academia Națională de Informații, instituția care îi pregătește pe ofițerii operativi ai SRI, a făcut parte din proiect.

În circuitul banilor au intrat: o firmă conectată la deputatul Sebastian Ghiță și alte două companii ai căror acționari sunt implicați în dosarul Microsoft.

daniel-savu„Cu notorietatea pe care o am io, el le spun - vreau să fie o primărie transparentă, să fie o uzină pentru dumneavoastră, io sunt om de echipă (...) dacă ies primar nu o să ne fie rău la nimeni. Cum mine dacă vorbim o vorbă e vorbă, nene” - fragment din dialogul.

Banii ploieștenilor, drenați prin CSM către Asesoft. Raportul Camerei de Conturi

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 05 November 2016 16:38  |  Category: Dezvăluiri

badescu ghita iacobescu pontaZiarulincomod.ro a publicat pasajul din raportul Camerei de Conturi încheiat în urma controlului de la CSM Ploiești cu privire la finanțarea ilegală a echipei de baschet Asesoft.

MAREA FAMILIE a firmelor "de casă" SRI. Generali de informații, decorați de președinții României, în combinații cu Ghiță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 October 2016 10:14  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghitaNu știm de când și-a intersectat pașii Sebastian Ghiță cu serviciile secrete, însă anul intrării României în Uniunea Europeană găsește firmele lui deja conectate la conducta de bani a SRI. În 2011, o firmă deținută de doi foști seniori din aparatul tehnic-nonoperativ al SRI s-a asociat cu societățile lui Sebastian Ghiță. La un an după aceea, oamenii din SRI au cedat 90% din firmă către generalul Dumitru Zamfir, cel care a ocupat funcția de director adjunct al SRI din 1997 până în 2009.

Denunț bombă! Deputatul Sebastian Ghiță, acuzat că a preluat afacerea panotajului din Ploiești prin șantaj și amenințare

Written by Administrator  |  Created on Monday, 03 October 2016 17:44  |  Category: Dezvăluiri

ghita toaderUn denunț exploziv, trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pus la dispoziția ziarului Incomod de Cristinel Toader, descrie modul prin care deputatul Sebastian Ghiță, cercetat în mai multe dosare penale ale DNA, a reușit să pună mâna pe cea mai mare firmă de panotaj din Ploiești.

horatiu bruno berdilaHorațiu Bruno Berdilă, omul de afaceri urmărit penal pentru cumpărare de influență în dosarul în care sunt urmăriți penal Vasile Blaga și Gheorghe Ștefan (Pinalti), a condus compania Romsys, unul dintre cei mai mari integratori IT locali, care în luna martie 2016 a intrat în insolvență.

Documentar Rise Project: Autonomie și petarde

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 27 September 2016 19:45  |  Category: Dezvăluiri

BEKE hvim transilvaniaO organizație fantomă a coalizat în jurul ei sute de tineri secui din Transilvania. În ultimii ani, liderii ei au deturnat mitinguri, s-au încăierat cu jandarmii, au vrut să detoneze o bombă artizanală în mijlocul unei parade militare și să arunce în aer o conductă de gaze care leagă Ardealul de restul țării. Sunt cunoscuți ca HVIM, adică Mișcarea Tinerilor Maghiari din cele 64 de Comitate.

Oprea, Ponta și grădinița / Dezvăluiri Rise Project

Written by Administrator  |  Created on Monday, 26 September 2016 23:02  |  Category: Dezvăluiri

oprea pipera 44 516 900pxGabriel Oprea s-a învecinat timp de trei luni cu familia Ponta în Voluntari, dar i-a cumpărat terenul, l-a unit cu latifundia sa și a construit acolo o vilă de peste 600 mp cu piscină și teren de tenis. A închiriat apoi totul unei grădinițe și, în final, a donat copiilor săi întreaga proprietate de 3.295 mp. Gard în gard, se află un cartier de vile din vânzarea cărora generalul Oprea a încasat 2,5 milioane de euro în 2007. Detalii, AICI.

Scandalul fondurilor operative DIPI, episodul „Dușul lui Oprea". Petre Tobă, interceptat de DNA: „Ce jacuzzi, e o cadă, dă-l dreacu de jacuzzi"

Written by Administrator  |  Created on Monday, 12 September 2016 19:34  |  Category: Dezvăluiri

dipiPetre Tobă i-ar fi cerut, în ianuarie, când era ministru de Interne, şefului de atunci al DIPI, Gheorghe Nicolae, să ia din biroul său o cabină de duş care fusese montată în mandatul lui Gabriel Oprea, după ce o jurnalistă l-a întrebat dacă poate să vadă jacuzzi-ul."Ce jacuzzi, că nici nu-i jacuzzi. E o cabină de duş cu fâs de-ăla de abur. Un c... de cabină", ar fi spus Tobă, potrivit interceptărilor redate în rechizitoriu.