Miercuri, 13 Decembrie 2017
 

Dezvăluiri

#Dragnea, FORTĂREAȚA din Brazilia / Afacerile Puterii și ale Opoziției

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 March 2017 10:48  |  Category: Dezvăluiri

harta rofortaleza dragnea braziliaLiviu Dragnea, președintele PSD, este omul politic al momentului. Infama ordonanță 13 promovată inclusiv în beneficiul său de guvernul Grindeanu a scos sute de mii de români în stradă, iar Dragnea a dat înapoi. Scandalul ordonanței a scos însă la iveală modul de operare al politicianului: noaptea și prin interpuși. RISE Project a investigat modul în care și-a construit Dragnea puterea politică și economică și a descoperit că premierul Grindeanu nu este singurul interpus al șefului PSD. În ultimii zece ani, Dragnea și-a consolidat influența, folosindu-se de un cerc restrâns de oameni de încredere.

Astăzi vă prezentăm filiera braziliană a grupului care l-a ajutat și, la rândul lui, a profitat de ascensiunea politică a lui Dragnea: grupul din Cumbuco.

Detalii EXPLOZIVE în referatul DNA. Conexiunile din dosarul Asesoft-Teamnet și acuzațiile

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 01 March 2017 17:14  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaTribunalul Prahova va hotărî, pe 6 martie, asupra cererii procurorilor DNA privind emiterea unui mandat în lipsă pe numele fostului deputat de Prahova, Sebastian Ghiţă. Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiță și patron al Asesoft International S.A., și Bogdan Padiu, șeful Teamnet Group, au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii anticorupție din Ploiești, după o audiere maraton care a durat șapte ore. Cei doi sunt suspecți într-un dosar de corupție în care procurorii au formulat acuzații de spălare de bani, trafic de influență și organizare de grup infracțional. Ulterior, directorul Teamnet International, Bogdan Padiu si administratorul Asesoft International, Cristian Anastasescu, au fost pusi sub control judiciar.

Exclusiv APH: DOSAR CU GHINION pentru primarul din Filipeștii de Pădure. Tribunalul Prahova i-a respins lui Costel Morărescu contestațiile

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 23 February 2017 17:48  |  Category: Dezvăluiri

morarescu costelMagistrații Tribunalului Prahova au decis începerea judecării dosarului în care primarul comunei Filipeștii de Pădure, Costel Morărescu, este acuzat de abuz în serviciu, alături de alți angajați din cadrul administrației locale. Morărescu contestase încheierea finală decisă de Camera Preliminară a instanței Judecătoriei Câmpina din data de 26 septembrie 2016, cerând la Tribunalul Prahova suspendarea judecării cauzei. Prin soluția din data de 22 februarie 2017, la aproape cinci luni de la decizia instanței inferioare, magistrații Tribunalului Prahova au confirmat, astfel, încheierea formulată de judecătorii câmpineni, hotărând începerea judecării cauzei.

incheiere morarescu 26 sept 2017 judecatoria campina

Dezvăluiri: Bucăți din Parcul Grozăvești, retrocedate de Poteraș, ajunse la rudele nevestei

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 22 February 2017 17:48  |  Category: Dezvăluiri

 

bloc poteras bd timisoaraFostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteraș (2004-2012), condamnat la închisoare pentru retrocedări frauduloase, a restituit terenuri inclusiv în interiorul Parcului Grozăvești. O fâșie din această zonă verde se află și astăzi în proprietatea rudelor sale.

Un interlop care își măsura timpul cu termenele dosarului penal în care era judecat a avut rolul de pion în scoatarea a 5 ha din patrimoniul Bucureștiului, prin decizii de retrocedare suspecte.

Lucian Costea, primarul din Valea Doftanei, dezvăluiri șocante în scandalul Șomeru-Negulescu

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 16 February 2017 15:09  |  Category: Dezvăluiri

lucian costea valea doftaneiPrimarul din Valea Doftanei explică, într-o înregistrare difuzată de postul Antena 3, cum a fost șantajat de rețeaua de interese condusă de Vlad Constantin, zis Șomeru, personajul central din scandalul care a dus la demisia procurorului DNA Mircea Negulescu.

Europarlamentarul Ramona Mănescu, TUNURI IMOBILIARE în tandem cu mafia retrocedărilor

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 14 February 2017 13:01  |  Category: Dezvăluiri

ramona-manescuFost ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, actual deputat din partea PNL în Parlamentul European, Ramona Mănescu a câștigat 2,35 milioane de euro din specularea drepturilor succesorale ale unor terenuri din Sectorul 6. S-a întâmplat la începutul carierei sale politice, în 2005-2007, când era vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Tineret.

Chiriile secrete din portul Constanța. Prețuri subevaluate de zece ori

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 18 January 2017 12:33  |  Category: Dezvăluiri

port constantaObiectiv strategic, cel mai mare port din țară pierde anual milioane de euro din cauza chiriilor și tarifelor preferențiale. Situația a fost anchetată de deputați, dar tot ei au aprobat prelungirea contractelor cu operatorii portuari. O lege votată în noiembrie menține încă un deceniu chiriile subevaluate de zece ori.

femei agresate protestDouă instituții și 38 de milioane de euro bani europeni pentru cel mai mare proiect împotriva violenței domestice.

La final, în loc de date, studii și un mecanism național de prevenire și combatere a violenței, avem un proiect investigat de Departamentul de Luptă Anti-Fraudă.

Academia Națională de Informații, instituția care îi pregătește pe ofițerii operativi ai SRI, a făcut parte din proiect.

În circuitul banilor au intrat: o firmă conectată la deputatul Sebastian Ghiță și alte două companii ai căror acționari sunt implicați în dosarul Microsoft.

daniel-savu„Cu notorietatea pe care o am io, el le spun - vreau să fie o primărie transparentă, să fie o uzină pentru dumneavoastră, io sunt om de echipă (...) dacă ies primar nu o să ne fie rău la nimeni. Cum mine dacă vorbim o vorbă e vorbă, nene” - fragment din dialogul.

Banii ploieștenilor, drenați prin CSM către Asesoft. Raportul Camerei de Conturi

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 05 November 2016 16:38  |  Category: Dezvăluiri

badescu ghita iacobescu pontaZiarulincomod.ro a publicat pasajul din raportul Camerei de Conturi încheiat în urma controlului de la CSM Ploiești cu privire la finanțarea ilegală a echipei de baschet Asesoft.

MAREA FAMILIE a firmelor "de casă" SRI. Generali de informații, decorați de președinții României, în combinații cu Ghiță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 October 2016 10:14  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghitaNu știm de când și-a intersectat pașii Sebastian Ghiță cu serviciile secrete, însă anul intrării României în Uniunea Europeană găsește firmele lui deja conectate la conducta de bani a SRI. În 2011, o firmă deținută de doi foști seniori din aparatul tehnic-nonoperativ al SRI s-a asociat cu societățile lui Sebastian Ghiță. La un an după aceea, oamenii din SRI au cedat 90% din firmă către generalul Dumitru Zamfir, cel care a ocupat funcția de director adjunct al SRI din 1997 până în 2009.