Joi, 27 Aprilie 2017
 

Dezvăluiri

În spatele spionării Laurei Codruța Kovesi s-ar afla miliardarul Benny Steinmetz

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 06 August 2016 14:57  |  Category: Dezvăluiri

codruta kovesiSursele României libere susțin că, în spatele afacerii Black Cube, firma israeliană acuzată ca ar fi încercat să o spioneze pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, s-ar afla cunoscutul miliardar Benny Steinmetz. Steinmetz este inculpat deja în Dosarul Ferma Băneasa, pe numele său fiind emis un mandat de arestare de Curtea de Apel Brașov, anulat însă de Înalta Curte. Controversatul om de afaceri israelian a fost, după 2009, principalul promotor al Afacerii Roșia Montană.

Circuitul banilor în cazul Vîntu-Olteanu. Rețeta a folosit și un offshore utilizat de Liviu Luca în alte inginerii financiare cu SOV

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 31 July 2016 14:23  |  Category: Dezvăluiri

bogdan olteanuBanii pe care Bogdan Olteanu i-ar fi primit pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării s-au plimbat prin mai multe companii offshore controlate de Sorin Ovidiu Vîntu. RISE Project a obținut documentele firmei din ale cărei conturi ar fi fost scoasă șpaga cash. Căsuța poștală din Delaware era operată de Ionuț Adrian Eftime, fost angajat al mogulului și denunțător în acest caz, scriu jurnaliștii RISE.

sobolanNicoleta Crăciunoiu, directorul economic al Primăriei Ploiești, poate fi bănuită de rea intenție sau de superficialitate, însă în nici un caz de prostie, domnișoara director fiind o domnișoară respectabilă și pregătită din punct de vedere profesional. Nu, nu sunt porc, însă voi deveni pe măsură ce vă voi explica cum de s-a ajuns ca în Ploiești, de câteva luni de zile, să ne alerge șobolanii și alte lighioane prin oraș. Fapt care mă scoate serios din sărite, că am copil mic acasă. Și pisică, e drept. Însă doar una și preferă numai Whiskas.

Sebastian Ignat
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

parc municipal vest 1Parcul Municipal Vest se degradează în fiecare zi, iar autoritățile asistă neputincioase la fenomenul care nu este nici pe departe bizar. De la predarea Parcului de către constructor spre municipalitatea ploieșteană, adică din luna mai până acum, la finalul lunii iulie, nu a existat în două luni de zile o echipă profesionistă de angajați ai Primăriei Ploiești care să se ocupe de întreținerea gazonului și de udarea plantelor. De ce?

Cifrele groazei. Câți prahoveni mor în spitale din cauza infecțiilor nosocomiale

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 12 July 2016 14:02  |  Category: Dezvăluiri

analize hepatitaÎn Prahova, detașat în topul spitalelor care înregistrează probleme în rândul pacienților infectați conduce Spitalul Județean de Urgență Ploiești, atât în ceea ce privește numărul de infectați cât și de decese. Dacă în 2011 la nivelul celei mai mari unități spitalicești din Prahova se înregistrau 15 infecții nosocomiale, în 2015 numărul acestora a crescut de 22 de ori!

Material integral - observatorulph.ro

Patronii Sensiblu au ascuns sute de milioane de euro în paradisuri fiscale

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 16 June 2016 15:19  |  Category: Dezvăluiri

sensibluInvestigație Rise Project: Probabil că fiecare familie din România a cumpărat, de-a lungul anilor, medicamente de la Sensiblu. Punctele de comercializare ale grupului de farmacii sunt peste tot, la colț de bloc, în mall-uri, în stații de autobuz, iar fiecare aspirină vândută a crescut profitul oamenilor din spatele lanțului de farmacii.

Afaceriști români, implicați în scandalul #Panamapapers

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 08 May 2016 20:33  |  Category: Dezvăluiri

panama papers roCea mai mare scurgere de informații din istorie prinde în cele peste 11 milioane de documente un număr de peste o sută de cetățeni români.

Evoluția infecțiilor intra-spitalicești. Prahova: Între 2010 și 2015, de opt ori mai multe cazuri înregistrate statistic

Written by Administrator  |  Created on Friday, 06 May 2016 07:16  |  Category: Dezvăluiri

analize medicaleStatistica oficială cu persoanele care au fost infectate în sălile de chirurgie, terapie intensivă și în saloanele spitalelor din țară a fost trimisă Parlamentului la începutul acestui an de către ministrul sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, ca răspuns scris la o interpelare.

Contextul era unul dramatic – mai multe victime de la Colectiv muriseră din cauza infecțiilor din spitalele în care erau tratate. Informația capătă însă o nouă dimensiune în contextul scandalului Hexi Pharma.

Infografic complet - riseproject.ro

mituLicitația pentru mega-creditul Primăriei Ploiești, în valoare de 150 de milioane de lei, a fost câștigată de sucursala Ploiești a EximBank, condusă de Gabriela Mitu, soția senatorului PSD, Augustin Mitu (foto). Acesta este șeful de campanie al lui Cristian Ganea, primar interimar și candidatul PSD la alegerile din 5 iunie la Primăria Ploiești, informează jurnaliștii observatorulph.ro

Centrul Tehnic de Securitate al SRI - sistemul de interceptări telefonice. 80 la sută din hardware este realizat de o firmă israeliană

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 14 April 2016 22:38  |  Category: Dezvăluiri

sriCentrul Tehnic de Securitate, divizia din SRI care are în atribuţie interceptările, este adăpostit de o clădire veche din Bucureşti. Aparent, nimic nu lasă de înţeles că prin aparatura din această clădire banală trec convorbirile a zeci de mii de persoane.

INCREDIBIL: Kovesi, spionată de firma unui fost director Mossad

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 06 April 2016 08:07  |  Category: Dezvăluiri

kovesi DNAPatru cetățeni israelieni sunt anchetați de DIICOT pentru spionarea comunicațiilor și tentative de compromitere a Laurei Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA.