Joi, 19 Octombrie 2017
 

Dezvăluiri

Un director din Primăria Ploiești protejează afacerile ilegale ale lui Cristinel Toader

Written by Administrator  |  Created on Monday, 08 February 2016 22:42  |  Category: Dezvăluiri

florin-petrache-696x392Cel puțin 2 miliarde de lei vechi a fost prejudiciul cauzat bugetului Primăriei Ploiești printr-o afacere ilegală! Autorii care au stat la baza formării acestei afaceri au fost Cristinel Toader, fostul șef al Poliției Locale Ploiești, Iulian Bădescu, fostul primar al municipiului, cât și un important director din primărie.

oi 2 vestJurnaliștii APH au discutat cu experți în Drept care cunosc detalii din dosarele în care este implicat celebrul cioban din Ploiești, care are stâna plantată lângă Parcul Municipal Vest. Din dosarele în care Tudor Ardeleanu este implicat reiese că omul nu a respectat autorizația de construcție la propria casă, modificând amplasamentul prin mărirea amprentei la sol. Astfel, potrivit juriștilor, în momentul de față este imposibilă împrejmuirea drumului de exploatare care permite accesul la conductele aparținând Veolia Energie (fosta Dalkia Termo Prahova).

Fonduri europene îngropate în BĂLEGARUL ciobanului de lângă Parcul Municipal Vest

Written by Administrator  |  Created on Friday, 29 January 2016 10:26  |  Category: Dezvăluiri

oi 2 vestPe lângă incompetența factorilor decizionali din administrație care a dus la pierderea a milioane de euro din bani europeni, Ploieștiul se laudă, de curând, cu încă o situație inedită: un cioban și-a trântit în anii 90 o stână de oi pe terenul de lângă Parcul Municipal Vest, chiar lângă acea lucrare amplă construită cu fonduri europene. Astfel ciobanul aflat pe teritoriul Ploieștiului realizează un record pe care numai o țară de lumea a treia l-ar fi putut atinge: stână în oraș! Omul sfidează autoritățile crescând peste o mie de oi în municipiul Ploiești, fără să fie deranjat, de ani de zile, de cei care trebuie să se ocupe cu aplicarea legii.

Comuna ABUZURILOR. Plângeri și acuzații împotriva lui Sandu Tudor, primarul din Păulești

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 24 January 2016 16:51  |  Category: Dezvăluiri

sandu tudorPrefectura Prahova a fost sesizată de către un investitor privat care dezvăluie, în plângerea înregistrată la instituție, o serie de abuzuri ale administrației locale din comuna prahoveană Păulești condusă de primarul Sandu Tudor. Din 2011 până acum, Sandu Tudor a încercat în 7 (șapte!) ședințe de consiliu local să impună pe ordinea de zi rezilierea contractului de concesiune pe care investitorul în cauză îl are în derulare cu Primăria Păulești. Concret, Tudor (foto) este acuzat că recurge la o serie de presiuni inimaginabile pentru un reprezentant al administrației locale dintr-o țară membră UE pentru a anula un contract aflat în deplină legalitate. APH a mai scris despre neregulile din comuna Păulești, la vremea respectivă primind telefoane isterice din partea unor apropiați ai primarului, cu care administrația locală avea înțelegeri contractuale.

#Colectiv: Sistemul a mințit o lună întreagă

Written by Administrator  |  Created on Friday, 22 January 2016 20:05  |  Category: Dezvăluiri

triptic floreasca 003-1024x576Oameni de la vârful sistemului de Sănătate au găsit puterea să mintă opinia publică, privind frontal obiectivul camerelor de filmat, în zilele de doliu care au urmat tragediei de la clubul Colectiv.

Exclusiv APH: LOVEGATE la Colegiul Național Jean Monnet din Ploiești. Acuzații grave ale părinților și elevilor împotriva unui profesor de fizică

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 21 January 2016 19:46  |  Category: Dezvăluiri

colegiul national jean monnet ploiestiUn scandal presărat cu acuze grave a izbucnit în decursul zilei de joi la Colegiul Național Jean Monnet (Pedagogic) din Ploiești. Un grup de elevi și părinți reclamă un profesor de fizică din cadrul instituției de învățământ, acuzându-l că a avut și manifestă în continuare față de unele eleve un comportament nu numai imoral, ci și ieșit din zona legalității. Mai mult, profesorul de fizică a folosit pe propriul cont de Facebook un limbaj injurios la adresa unor eleve. APH așteaptă o reacție clară atât din partea unității de învățământ, a Inspectoratului Școlar Județean Prahova, cât și din partea profesorului vizat de acuzații.

#COLECTIV: BACTERIILE SECRETE - Dezvăluiri Rise Project

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 17 December 2015 20:51  |  Category: Dezvăluiri

1 Primele doua bacterii web2-1-1024x591RISE Project a intrat în posesia unor documente interne de la Spitalul de Arși care arată că pacienții din accidentul #Colectiv au fost colonizați acolo cu șase bacterii mortale pentru starea lor gravă. Cu toate acestea, Direcția de Sănătate Publică (DSP) le-a găsit doar pe cele mai inofensive atunci când a venit în control la spital.

Rombeer Crângaşu - ilegal? Restaurantele "President" de la Bucov nu au autorizație de construcție - Exclusiv ziarulincomod.ro

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 16 December 2015 18:19  |  Category: Dezvăluiri

president6-696x464Restaurantele "President" de la ieșirea din Ploiești spre Bucov nu au autorizație de construcție și vor fi demolate, titrează ziarulincomod.ro. Cele trei "corturi" situate pe strada Ștrandului din Ploiești au fost practic ridicate de proprietar după bunul plac, fără aviz de construcție. Având în vedere amploarea acestor clădiri, curios este faptul cum au reușit să funcționeze o perioadă bună de timp fără autorizație, cum au trecut peste controalele efectuate, având în vedere că la fiecare aviz este necesară autorizația de construcție.

Igienizări de milioane de euro în sistemul medical care își omoară pacienții prin infestare

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 16 December 2015 17:41  |  Category: Dezvăluiri

universal med cleaningÎn ultimii cinci ani, o singură firmă a drenat milioane de euro din bugetul spitalelor bucureștene, în contul unor servicii de igienizare și dezinfecție. Printre acestea, și spitalele în care au murit cu zile, doborâți de septicemie, răniții focului de la clubul Colectiv.

„INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ" S.R.L. - anchetă riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 26 November 2015 21:40  |  Category: Dezvăluiri

ambulanta terapie intensiva tip C1Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) emite autorizații de funcționare pentru localurile publice numai în situația în care acestea contractează lucrări de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) de la firme acreditate tot de către ISU.

Cârdăşia Tăriceanu-Voiculescu, bombă cu efect întârziat

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 November 2015 14:53  |  Category: Dezvăluiri

tariceanu voiculescuFost director al SIE, Ioan Talpeş a dezvăluit o discuţie purtată în 2008 cu Dacian Cioloş, pe atunci ministru al Agriculturii, în care acesta se plângea că premierul Călin Popescu Tăriceanu a făcut presiuni ca Ministerul Agriculturii să-i ofere terenuri în arendă lui Dan Voiculescu