Joi, 14 Decembrie 2017
 

Dezvăluiri

„INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ" S.R.L. - anchetă riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 26 November 2015 21:40  |  Category: Dezvăluiri

ambulanta terapie intensiva tip C1Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) emite autorizații de funcționare pentru localurile publice numai în situația în care acestea contractează lucrări de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) de la firme acreditate tot de către ISU.

Cârdăşia Tăriceanu-Voiculescu, bombă cu efect întârziat

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 November 2015 14:53  |  Category: Dezvăluiri

tariceanu voiculescuFost director al SIE, Ioan Talpeş a dezvăluit o discuţie purtată în 2008 cu Dacian Cioloş, pe atunci ministru al Agriculturii, în care acesta se plângea că premierul Călin Popescu Tăriceanu a făcut presiuni ca Ministerul Agriculturii să-i ofere terenuri în arendă lui Dan Voiculescu

Iohannis a pierdut casa „fabrică de bani", luată de la stat prin acte false - riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 12 November 2015 23:17  |  Category: Dezvăluiri

klaus iohannisCurtea de Apel Brașov a respins astăzi recursul prin care Klaus Iohannis a încercat să își salveze casa pe care o deține în centrul Sibiului. E vorba de casa luată de la stat, cu acte false, al cărei parter l-a închiriat, acum 14 ani, băncii Raiffeisen – câștigând, în acest fel, aproximativ 320.000 de euro.

CLINICA PENTRU ARȘI DE LA FLOREASCA, EXORBITANTĂ ȘI NEFUNCȚIONALĂ, FĂCUTĂ DE UN APROPIAT AL LUI OPRESCU

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 03 November 2015 21:13  |  Category: Dezvăluiri

oprescuO unitate ultramodernă de chirurgie reparatorie, de care ar fi putut beneficia șase dintre victimele incendiului de la Clubul Colectiv, are „probleme cu sistemul cu aer". A fost realizată de un prieten intim, partener de afaceri al lui Sorin Oprescu și inaugurată acum șase luni. Nu a funcționat niciodată. A costat 9 milioane de euro.

Jaf pe bani publici la CSM Ploiești: Ce contracte are doctorul Mihai Băican la CSM

Written by Administrator  |  Created on Monday, 26 October 2015 21:28  |  Category: Dezvăluiri

csm ploiesti logoZiarul Incomod continuă cu un nou episod din serialul de investigații privind neregulile de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești. Primul episod a fost despre suspiciunile legate de negocierea salariilor sportivilor.

În al doilea și al treilea episod, Incomod a publicat declarațiile mai multor sportivi care au jucat pentru CSM, declarații care confirmă faptul că clubul este condus din umbră de medicul Mihai Baican.

Doi foști sportivi ai CSM dezvăluie noi nereguli din interiorul clubului CSM Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 22 October 2015 19:43  |  Category: Dezvăluiri

csm ploiesti logoZiarul Incomod continuă joi cu episodul III din serialul de investigații privind neregulile de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești. În primul episod ați putut citi despre suspiciunile legate de negocierea salariilor sportivilor. Deși există Hotărârea Consiliului Local Ploiești 217 din 23 iunie 2015, care stipulează că negocierile salariale dintre CSM și sportivi se fac printr-o comisie de evaluare și negociere, în realitate acest lucru s-a făcut de către Luminița Albu, fostul director al CSM.

Fostă sportivă CSM Ploiești dezvăluie neregulile din cadrul clubului. Antrenorul echipei de handbal feminin confirmă neregulile

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 21 October 2015 18:52  |  Category: Dezvăluiri

csm ploiesti logoDeși există Hotărârea Consiliului Local Ploiești 217 din 23 iunie 2015, care stipulează că negocierile salariale dintre CSM și sportivi se fac printr-o comisie de evaluare și negociere, în realitate acest lucru s-a făcut de către Luminița Albu, fostul director al CSM, scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro.

house-bijan-exteriorNumele fostului ministru al Economiei din Guvernul Năstase, Dan Ioan Popescu, este gravat alături de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzăianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume.

Dosarul Ponta-Șova: Banii pentru hrana muncitorilor au ajuns la politicieni

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 September 2015 10:28  |  Category: Dezvăluiri

TURCENI BUNO parte din banii încasați de tandemul Dan Șova – Victor Ponta în afacerea Turceni erau destinați salariaților ca să primească iaurt pentru că lucrează într-un mediu toxic. Procesul celor doi politicieni a început luni, 21 septembrie 2015, la Înalta Curte de Justiție.

Transport Călători Express SA (RATP) face transport ILEGAL de persoane. Poliția se face că plouă!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 16 September 2015 23:04  |  Category: Dezvăluiri

tce 1d metroAPH a intrat în posesia unui document care reflectă o situație incredibilă în care se află fosta RATP Ploiești, actuală TCE Ploiești SA. Regia de transport efectuează transport public de persoane în afara limitei teritoriale a municipiului Ploiești fără a deține licență pentru traseele respective – situație pedepsită de legea penală din România.

CSM Ploiești toacă, discreționar, peste trei milioane de euro pe an din bani publici. CIRCUITUL DEVALIZĂRII

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 10 September 2015 12:10  |  Category: Dezvăluiri

portofel golClubul Sportiv Municipal Ploiești, aflat în subordinea directă a Consiliului Local Ploiești, toacă anual peste trei milioane de euro, 90 la sută din bugetul instituției fiind consumat pe salariile angajaților. În spatele cheltuielilor nu există documente justificative care să confere legalitate plăților către sportivi sau către alte tipuri de personal. Comisiile CSM delegate cu negocierea salariilor sportivilor sunt inexistente în fapt, existând suspiciunea majoră că salariile de sute de mii de lei pe lună sunt hotărâte, în mod discreționar, exclusiv de către conducerea interimară a instituției, prin directoarea Luminița Albu. Bugetul CSM aprobat de către Consiliul Local Ploiești pentru exercițiul financiar 2015 este de 11.603.000 lei, din care 11.318.000 reprezintă subvenție de la bugetul local - bani publici, din taxele și impozitele cetățenilor.

Sebastian Ignat