Joi, 17 August 2017
 

Dezvăluiri

Doi foști sportivi ai CSM dezvăluie noi nereguli din interiorul clubului CSM Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 22 October 2015 19:43  |  Category: Dezvăluiri

csm ploiesti logoZiarul Incomod continuă joi cu episodul III din serialul de investigații privind neregulile de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești. În primul episod ați putut citi despre suspiciunile legate de negocierea salariilor sportivilor. Deși există Hotărârea Consiliului Local Ploiești 217 din 23 iunie 2015, care stipulează că negocierile salariale dintre CSM și sportivi se fac printr-o comisie de evaluare și negociere, în realitate acest lucru s-a făcut de către Luminița Albu, fostul director al CSM.

Fostă sportivă CSM Ploiești dezvăluie neregulile din cadrul clubului. Antrenorul echipei de handbal feminin confirmă neregulile

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 21 October 2015 18:52  |  Category: Dezvăluiri

csm ploiesti logoDeși există Hotărârea Consiliului Local Ploiești 217 din 23 iunie 2015, care stipulează că negocierile salariale dintre CSM și sportivi se fac printr-o comisie de evaluare și negociere, în realitate acest lucru s-a făcut de către Luminița Albu, fostul director al CSM, scriu jurnaliștii de la ziarulincomod.ro.

house-bijan-exteriorNumele fostului ministru al Economiei din Guvernul Năstase, Dan Ioan Popescu, este gravat alături de cel al controversatului om de afaceri Bogdan Nicolae Buzăianu, pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume.

Dosarul Ponta-Șova: Banii pentru hrana muncitorilor au ajuns la politicieni

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 24 September 2015 10:28  |  Category: Dezvăluiri

TURCENI BUNO parte din banii încasați de tandemul Dan Șova – Victor Ponta în afacerea Turceni erau destinați salariaților ca să primească iaurt pentru că lucrează într-un mediu toxic. Procesul celor doi politicieni a început luni, 21 septembrie 2015, la Înalta Curte de Justiție.

Transport Călători Express SA (RATP) face transport ILEGAL de persoane. Poliția se face că plouă!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 16 September 2015 23:04  |  Category: Dezvăluiri

tce 1d metroAPH a intrat în posesia unui document care reflectă o situație incredibilă în care se află fosta RATP Ploiești, actuală TCE Ploiești SA. Regia de transport efectuează transport public de persoane în afara limitei teritoriale a municipiului Ploiești fără a deține licență pentru traseele respective – situație pedepsită de legea penală din România.

CSM Ploiești toacă, discreționar, peste trei milioane de euro pe an din bani publici. CIRCUITUL DEVALIZĂRII

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 10 September 2015 12:10  |  Category: Dezvăluiri

portofel golClubul Sportiv Municipal Ploiești, aflat în subordinea directă a Consiliului Local Ploiești, toacă anual peste trei milioane de euro, 90 la sută din bugetul instituției fiind consumat pe salariile angajaților. În spatele cheltuielilor nu există documente justificative care să confere legalitate plăților către sportivi sau către alte tipuri de personal. Comisiile CSM delegate cu negocierea salariilor sportivilor sunt inexistente în fapt, existând suspiciunea majoră că salariile de sute de mii de lei pe lună sunt hotărâte, în mod discreționar, exclusiv de către conducerea interimară a instituției, prin directoarea Luminița Albu. Bugetul CSM aprobat de către Consiliul Local Ploiești pentru exercițiul financiar 2015 este de 11.603.000 lei, din care 11.318.000 reprezintă subvenție de la bugetul local - bani publici, din taxele și impozitele cetățenilor.

Sebastian Ignat

Spitalele familiei Oprescu / Milioane de euro făcute într-o clădire a Primăriei București

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 08 September 2015 21:17  |  Category: Dezvăluiri

oprescuSpitalul Metropolitan din centrul Bucureștiului a devenit anul trecut un punct comun de interes pentru familia lui Sorin Oprescu, sponsorii săi din campaniile electorale și beneficiarii privați ai unor contracte de milioane de euro cu spitalele subordonate Primăriei Capitalei.

Adrian Rădulescu a declarat anchetatorilor că Saghel a mințit când a spus că-și plătea loja la stadionul Petrolul

Written by Administrator  |  Created on Monday, 07 September 2015 21:22  |  Category: Dezvăluiri

radulescu saghelAdrian Rădulescu, fostul adjunct al șefului IPJ Prahova, a fost cel care l-a "turnat" anchetatorilor pe Emanuel Saghel, ofițer BCCO, în chestiunea privind loja de care acesta se folosea pe gratis la meciurile FC Petrolul, titrează ziarulincomod.ro.

Firma soției consilierului municipal Adrian Lupu vrea să construiască un bloc de 10 etaje într-o zonă de case. Lupu este în comisia de avizare

Written by Administrator  |  Created on Friday, 04 September 2015 22:57  |  Category: Dezvăluiri

anunt bloc adrian lupuFirma care intenţionează să dezvolte proiectul imobiliar se numeşte Raise SRL din Ploieşti şi aparţine soţiei consilierului ploieștean ALDE, Adrian Lupu, profesor la UPG şi membru în mai multe AGA şi CA-uri la societăţi unde Consiliul local Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova sunt acţionari majoritari.

Dezvăluiri incredibile ale unui polițist de la trupele speciale ale IPJ Prahova

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 03 September 2015 23:04  |  Category: Dezvăluiri

adrian vlasceanuAdrian Vlăsceanu, un polițist cu o vechime de peste 20 de ani în sistem care activează în prezent la trupele speciale ale Poliției a postat pe pagina sa de Facebook grave acuzații la adresa conducerii Poliției, chestorul Viorel Dosaru și comisar șef Ionel Trandafirescu, a șefului său direct, comisar șef Gheorghe Vlăsceanu, și a șefului Biroului Control Intern, comisar șef Sorin Lupu.

MOȘTENIREA DIN SPATELE AVERII IMOBILIARE A LUI KLAUS IOHANNIS / Investigație riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 25 August 2015 23:16  |  Category: Dezvăluiri

klaus johannisCea mai mare parte a proprietăților imobiliare deținute de familia Iohannis își are originea într-o retrocedare imobiliară întemeiată pe acte false.