Joi, 14 Decembrie 2017
 

Dezvăluiri

Spitalele familiei Oprescu / Milioane de euro făcute într-o clădire a Primăriei București

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 08 September 2015 21:17  |  Category: Dezvăluiri

oprescuSpitalul Metropolitan din centrul Bucureștiului a devenit anul trecut un punct comun de interes pentru familia lui Sorin Oprescu, sponsorii săi din campaniile electorale și beneficiarii privați ai unor contracte de milioane de euro cu spitalele subordonate Primăriei Capitalei.

Adrian Rădulescu a declarat anchetatorilor că Saghel a mințit când a spus că-și plătea loja la stadionul Petrolul

Written by Administrator  |  Created on Monday, 07 September 2015 21:22  |  Category: Dezvăluiri

radulescu saghelAdrian Rădulescu, fostul adjunct al șefului IPJ Prahova, a fost cel care l-a "turnat" anchetatorilor pe Emanuel Saghel, ofițer BCCO, în chestiunea privind loja de care acesta se folosea pe gratis la meciurile FC Petrolul, titrează ziarulincomod.ro.

Firma soției consilierului municipal Adrian Lupu vrea să construiască un bloc de 10 etaje într-o zonă de case. Lupu este în comisia de avizare

Written by Administrator  |  Created on Friday, 04 September 2015 22:57  |  Category: Dezvăluiri

anunt bloc adrian lupuFirma care intenţionează să dezvolte proiectul imobiliar se numeşte Raise SRL din Ploieşti şi aparţine soţiei consilierului ploieștean ALDE, Adrian Lupu, profesor la UPG şi membru în mai multe AGA şi CA-uri la societăţi unde Consiliul local Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova sunt acţionari majoritari.

Dezvăluiri incredibile ale unui polițist de la trupele speciale ale IPJ Prahova

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 03 September 2015 23:04  |  Category: Dezvăluiri

adrian vlasceanuAdrian Vlăsceanu, un polițist cu o vechime de peste 20 de ani în sistem care activează în prezent la trupele speciale ale Poliției a postat pe pagina sa de Facebook grave acuzații la adresa conducerii Poliției, chestorul Viorel Dosaru și comisar șef Ionel Trandafirescu, a șefului său direct, comisar șef Gheorghe Vlăsceanu, și a șefului Biroului Control Intern, comisar șef Sorin Lupu.

MOȘTENIREA DIN SPATELE AVERII IMOBILIARE A LUI KLAUS IOHANNIS / Investigație riseproject.ro

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 25 August 2015 23:16  |  Category: Dezvăluiri

klaus johannisCea mai mare parte a proprietăților imobiliare deținute de familia Iohannis își are originea într-o retrocedare imobiliară întemeiată pe acte false.

viorel dosaru ipj prahovaUn martor cu identitate protejată a declarat procurorilor DNA Ploieşti cum Emanuel Saghel, ofițer BCCO, beneficia de bilete în loja lui Daniel Capră de la stadionul Ilie Oană, la meciurile Petrolului. În document se arată că în lojă, alături de Saghel, erau prezenţi Rădulescu Adrian - adjunct al I.J.P. Prahova şi Dosaru Viorel - şeful I.J.P. Prahova. "Aceste consumaţii se ridicau la valoarea de 500-1.500 lei, pentru fiecare meci desfăşurat" se arată în referatul DNA. În schimbul acestor beneficii, Saghel i-ar fi spus lui Capră că telefoanele sale sunt interceptate de organele de poliţie, sfătuindu-l în acelaşi timp să nu îşi schimbe numerele de telefon, dar să aibă grijă despre ce discută la telefon şi cu cine discută.

Referat procurori: Soft special folosit de firmele lui Sebastian Ghiță pentru tranzacții financiare

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 30 July 2015 21:17  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaO serie de tranzacţii haotice, care par a fi generate de un soft, au fost depistate de anchetatori între conturile firmelor controlate de deputatul Sebastian Ghiţă, cei implicaţi urmărind, cel mai probabil, pierderea urmei unor sume provenite de la bugetul de stat, se arată în rechizitoriul DNA prin care Ghiţă a fost trimis în judecată alături de fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu.

Cum a spălat LUKOIL miliardele de euro. REȚETA RUSEASCĂ

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 09 July 2015 18:28  |  Category: Dezvăluiri

lukoilRafinăria Lukoil din Ploieşti a fost căpuşată ani la rând de către propriul acţionar majoritar. Procurorii susţin că ruşii au folosit mai multe metode prin care şi-au decapitalizat filiala din România, spălând în total peste 2 miliarde de euro. Banii sifonați din România au traversat mai multe state europene ca să ajungă, în final, la companii offshore. Prin acest circuit, arată procurorii, ruşii au evitat plata impozitelor în Uniunea Europeană, mutând profiturile în paradisurile fiscale.

Omul CHEIE din DOSARUL Ghiță-Chiliman-Herțanu

Written by Administrator  |  Created on Friday, 26 June 2015 20:26  |  Category: Dezvăluiri

coruptieÎl cheamă Gheorghe Boeru și procurorii îl acuză că a aranjat contracte publice cu deputatul Sebastian Ghiță, fapt pentru care l-a denunțat și el pe primarul Andrei Chiliman. Totul s-a întâmplat în dosarul penal extins al cumnatului lui Victor Ponta.

Finul lui Bădescu - denunțător principal în cazul șpăgii casei din Albert

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 25 June 2015 15:52  |  Category: Dezvăluiri

iulian badescu la dnaIulian Tănase este principalul denunțător în dosarul în care este cercetat fostul primar al Ploieștiului, Iulian Badescu, notează ph-online.ro.

Tanase, finul fostului edil, a formulat o declarație în fata procurorilor în care povestește cum Iulian Bădescu l-a împuternicit să efectueze diferite tranzacții ale cărui beneficiar era fostul primar. Printre acestea se află și contractul de vânzare-cumpărare a vilei situată în cartier Albert.

Dosarul Ghiță; Firmele secrete și interpușii

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 June 2015 20:22  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaProcurorii DNA (serviciul teritorial Ploiești) au investigat metodele de spălare de bani și interpușii folosiți de Sebastian Ghiță în afaceri pe care acesta nu și le asumă. Anul trecut, RISE Project a dezvăluit mare parte din aceste informații. Mai jos, pasaje din referatul procurorilor: