Miercuri, 28 Iunie 2017
 

Dezvăluiri

Referat procurori: Soft special folosit de firmele lui Sebastian Ghiță pentru tranzacții financiare

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 30 July 2015 21:17  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaO serie de tranzacţii haotice, care par a fi generate de un soft, au fost depistate de anchetatori între conturile firmelor controlate de deputatul Sebastian Ghiţă, cei implicaţi urmărind, cel mai probabil, pierderea urmei unor sume provenite de la bugetul de stat, se arată în rechizitoriul DNA prin care Ghiţă a fost trimis în judecată alături de fostul primar al Ploieştiului Iulian Bădescu.

Cum a spălat LUKOIL miliardele de euro. REȚETA RUSEASCĂ

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 09 July 2015 18:28  |  Category: Dezvăluiri

lukoilRafinăria Lukoil din Ploieşti a fost căpuşată ani la rând de către propriul acţionar majoritar. Procurorii susţin că ruşii au folosit mai multe metode prin care şi-au decapitalizat filiala din România, spălând în total peste 2 miliarde de euro. Banii sifonați din România au traversat mai multe state europene ca să ajungă, în final, la companii offshore. Prin acest circuit, arată procurorii, ruşii au evitat plata impozitelor în Uniunea Europeană, mutând profiturile în paradisurile fiscale.

Omul CHEIE din DOSARUL Ghiță-Chiliman-Herțanu

Written by Administrator  |  Created on Friday, 26 June 2015 20:26  |  Category: Dezvăluiri

coruptieÎl cheamă Gheorghe Boeru și procurorii îl acuză că a aranjat contracte publice cu deputatul Sebastian Ghiță, fapt pentru care l-a denunțat și el pe primarul Andrei Chiliman. Totul s-a întâmplat în dosarul penal extins al cumnatului lui Victor Ponta.

Finul lui Bădescu - denunțător principal în cazul șpăgii casei din Albert

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 25 June 2015 15:52  |  Category: Dezvăluiri

iulian badescu la dnaIulian Tănase este principalul denunțător în dosarul în care este cercetat fostul primar al Ploieștiului, Iulian Badescu, notează ph-online.ro.

Tanase, finul fostului edil, a formulat o declarație în fata procurorilor în care povestește cum Iulian Bădescu l-a împuternicit să efectueze diferite tranzacții ale cărui beneficiar era fostul primar. Printre acestea se află și contractul de vânzare-cumpărare a vilei situată în cartier Albert.

Dosarul Ghiță; Firmele secrete și interpușii

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 June 2015 20:22  |  Category: Dezvăluiri

sebastian ghita dnaProcurorii DNA (serviciul teritorial Ploiești) au investigat metodele de spălare de bani și interpușii folosiți de Sebastian Ghiță în afaceri pe care acesta nu și le asumă. Anul trecut, RISE Project a dezvăluit mare parte din aceste informații. Mai jos, pasaje din referatul procurorilor:

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, ar fi primit o vilă în cartierul Albert, de la Sebastian Ghiță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 June 2015 19:48  |  Category: Dezvăluiri

badescu ghita pontaJurnaliștii incomod.ph informează, citând surse din rândul procurorilor, că numele lui Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului, apare legat de mai multe contracte dintre Primăria Ploieşti şi firmele controlate de deputatul Ghiţă. Procurorii au descoperit că drept mulţumire pentru contractele cu Primăria, Bădescu a primit de la Ghiţă o vilă în cartierul Albert din Ploieşti.

STENOGRAME - DNA susține că Vlad Moisescu direcționa o parte din mită către B1TV și Romania TV ca să cumpere protecție mediatică

Written by Administrator  |  Created on Friday, 19 June 2015 19:33  |  Category: Dezvăluiri

chilimanDNA arată în referat că Vlad Moisescu îşi exercita influenţa nu doar la nivelul Primăriei sectorului 1, ci şi la nivelul Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu, pentru angajarea unor funcţionari cu rang înalt, secretari de stat sau directori de agenţii şi companii de stat, primind în schimb bani de la aceştia, conform EVZ.

deseuriComisariatul Județean Prahova al Gărzii Naționale de Mediu s-a autosesizat în urma articolului publicat săptămâna trecută de Actualitatea Prahoveană. Comisarii de Mediu au aplicat amenzi importante către poluatori. SC New Century Development SRL și Asociația Fotbal Club Astra au primit amenzi cumulate de un miliard de lei vechi, fiind obligate, totodată, să ecologizeze zona în conformitate cu procedurile prevăzute de lege.

hidro prahovaSurse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru max-media.ro, că Dumitru Pantea, fostul director general al Hidro Prahova, este acuzat de luare de mită.
Pantea ar fi primit foloase materiale chiar de la omul de afaceri Gheorghe Boeru, pentru a determina comisia de evaluare din cadrul Hidro Prahova să declare câștigătoare oferta depusă de SC Romair Consulting SRL Bucuresti. Iar în cazul contractului cu Romair Consulting, Pantea a fost "bonificat", în perioada 2011-2012, de către Gheorghe Boeru, pentru "sprijinul acordat", cu suma totala de 50.400 de lei, disimulată în venit aferent unui contract de muncă!

Contractele cu statul ale casei de avocatură Șova și Asociații / MFA Mizil - 3,6 milioane

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 11 June 2015 19:24  |  Category: Dezvăluiri

Dan-SovaRovinari şi Turceni nu au fost singurii clienţi de stat ai casei de avocatură Șova. În trei ani - perioada 2006-2009 - Dan Şova a încasat - de la firme de stat, între altele - 27 milioane de lei.

BOMBĂ ECOLOGICĂ / Imagini exclusive: Batalurile cu păcură din rafinăria Astra sunt „ecologizate" cu pământ și resturi!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 09 June 2015 21:25  |  Category: Dezvăluiri

astra pacura 9Un cititor a trimis pe adresa redacției câteva imagini incredibile, din curtea rafinăriei falimentare Astra. Din imagini se vede clar cum câteva utilaje aruncă pământ peste un batal plin de păcură care, potrivit normelor de ecologizare din orice țară europeană, ar trebui să treacă prin cu totul alt proces de ecologizare, rezidurile din interior trebuind scoase și prelucrate printr-o tehnologie specială, în niciun caz îngropate sub un munte de pământ.