Luni, 25 Septembrie 2017
 

Dezvăluiri

hidro prahovaSurse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru max-media.ro, că Dumitru Pantea, fostul director general al Hidro Prahova, este acuzat de luare de mită.
Pantea ar fi primit foloase materiale chiar de la omul de afaceri Gheorghe Boeru, pentru a determina comisia de evaluare din cadrul Hidro Prahova să declare câștigătoare oferta depusă de SC Romair Consulting SRL Bucuresti. Iar în cazul contractului cu Romair Consulting, Pantea a fost "bonificat", în perioada 2011-2012, de către Gheorghe Boeru, pentru "sprijinul acordat", cu suma totala de 50.400 de lei, disimulată în venit aferent unui contract de muncă!

Contractele cu statul ale casei de avocatură Șova și Asociații / MFA Mizil - 3,6 milioane

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 11 June 2015 19:24  |  Category: Dezvăluiri

Dan-SovaRovinari şi Turceni nu au fost singurii clienţi de stat ai casei de avocatură Șova. În trei ani - perioada 2006-2009 - Dan Şova a încasat - de la firme de stat, între altele - 27 milioane de lei.

BOMBĂ ECOLOGICĂ / Imagini exclusive: Batalurile cu păcură din rafinăria Astra sunt „ecologizate" cu pământ și resturi!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 09 June 2015 21:25  |  Category: Dezvăluiri

astra pacura 9Un cititor a trimis pe adresa redacției câteva imagini incredibile, din curtea rafinăriei falimentare Astra. Din imagini se vede clar cum câteva utilaje aruncă pământ peste un batal plin de păcură care, potrivit normelor de ecologizare din orice țară europeană, ar trebui să treacă prin cu totul alt proces de ecologizare, rezidurile din interior trebuind scoase și prelucrate printr-o tehnologie specială, în niciun caz îngropate sub un munte de pământ.

Statele de plată de la SGU. Primă de director: 37.100 lei

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 03 June 2015 16:31  |  Category: Dezvăluiri

stat-donaldObservatorulph.ro publică situaţia financiară a directorilor din SGU Ploieşti din perioada iulie 2014-martie 2015, precum şi a unui şofer şi inspector blocări auto, recompensat pentru efortul de a imobiliza maşinile parcate neregulamentar.

REȚEAUA SCHWEIGHOFER: Cine a tăiat și cât a câștigat

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 30 May 2015 12:37  |  Category: Dezvăluiri

schweighofer holzindustrieBanii corporației Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, au hrănit politicieni, funcționari și afaceriști cu probleme penale. Firmele lor taie pădurea și vând buștenii direct grupului patronat de una dintre cele mai bogate familii din Austria. Majoritatea lucrează exclusiv pentru Schweighofer, iar sumele pe care le încasează sunt amețitoare, dezvăluind miza financiară a dezastrului din pădurile românești. Cel mai important furnizor este chiar statul român, prin Regia Națională a Pădurilor Romsilva, al cărei șef este judecat împreună cu Viorel Hrebenciuc pentru fapte de corupție și sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Exclusiv incomod.ph: Denunțul făcut de Răzvan Alexe împotriva lui Daniel Petre, șeful Finanțelor Prahova

Written by Administrator  |  Created on Monday, 25 May 2015 21:45  |  Category: Dezvăluiri

razvan alexeOmul de afaceri Răzvan Alexe l-a denunțat pe Daniel Petre, șeful Finanțelor Publice Prahova, la momentul denunțului. Jurnaliștii incomod.ph publică conținutul denunțului făcut împotriva lui Petre. Acesta a fost reținut în luna februarie, de către procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită.

Text integral AICI

Consilierul parlamentar al Robertei Anastase, contracte de consultanță pe bandă rulantă cu statul

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 May 2015 17:18  |  Category: Dezvăluiri

roberta anastaseIon Narcis Munteanu, consilierul parlamentar al Robertei Anastase, încheia pe bandă rulantă contracte cu instituțiile statului.

taietor lemnFabricile din România ale lui Gerald Schweighofer, descendent al unei familii legate de mai bine de trei secole de prelucrarea lemnului, îi generează venituri totale de jumătate de miliard de euro. Prima investiţie, cea de lângă Alba Iulia, a fost inaugurată în 2003 pe o suprafaţă de 53 de hectare şi este destinată în totalitate lemnului de esenţă moale, respectiv molid, scrie Business Magazin.

CONTRACTUL SECRET DE SPONSORIZARE dintre OMV/Petrom și Primăria Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Friday, 08 May 2015 16:26  |  Category: Dezvăluiri

petrom buildingJurnaliștii Observatorulph.ro publică astăzi contractul secret dintre Primăria Ploieşti şi OMV Petrom, semnat în decembrie 2012 şi având ca obiect sponsorizarea clădirii din Piaţa Eroilor nr. 1A pentru relocarea spitalului de pediatrie.

ioan niculae astraAutoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a pierdut la Curtea de Apel București un proces intentat de distribuitorul de gaze GDF Suez. Judecătorii au dat câștig de cauză companiei de distribuție obligând statul român să-i plăteasca despăgubiri de 66 milioane de euro. Experții în domeniu spun că la recurs ANRE va câștiga procesul având în vedere că GDF și-a recuperat o mare parte din suma de 300 de milioane de lei. De unde? De la cetățeanul român, desigur!

Ministerul Sănătății: Spitalul de Pediatrie nu poate funcționa în clădirea OMV/Petrom!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 28 April 2015 11:37  |  Category: Dezvăluiri

petrom buildingJurnaliștii observatorulph.ro publică o informaţie-bombă în cazul relocării spitalului de pediatrie în sediul OMV Petrom.