Joi, 27 Aprilie 2017
 

Dezvăluiri

REȚEAUA SCHWEIGHOFER: Cine a tăiat și cât a câștigat

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 30 May 2015 12:37  |  Category: Dezvăluiri

schweighofer holzindustrieBanii corporației Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, au hrănit politicieni, funcționari și afaceriști cu probleme penale. Firmele lor taie pădurea și vând buștenii direct grupului patronat de una dintre cele mai bogate familii din Austria. Majoritatea lucrează exclusiv pentru Schweighofer, iar sumele pe care le încasează sunt amețitoare, dezvăluind miza financiară a dezastrului din pădurile românești. Cel mai important furnizor este chiar statul român, prin Regia Națională a Pădurilor Romsilva, al cărei șef este judecat împreună cu Viorel Hrebenciuc pentru fapte de corupție și sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Exclusiv incomod.ph: Denunțul făcut de Răzvan Alexe împotriva lui Daniel Petre, șeful Finanțelor Prahova

Written by Administrator  |  Created on Monday, 25 May 2015 21:45  |  Category: Dezvăluiri

razvan alexeOmul de afaceri Răzvan Alexe l-a denunțat pe Daniel Petre, șeful Finanțelor Publice Prahova, la momentul denunțului. Jurnaliștii incomod.ph publică conținutul denunțului făcut împotriva lui Petre. Acesta a fost reținut în luna februarie, de către procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită.

Text integral AICI

Consilierul parlamentar al Robertei Anastase, contracte de consultanță pe bandă rulantă cu statul

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 May 2015 17:18  |  Category: Dezvăluiri

roberta anastaseIon Narcis Munteanu, consilierul parlamentar al Robertei Anastase, încheia pe bandă rulantă contracte cu instituțiile statului.

taietor lemnFabricile din România ale lui Gerald Schweighofer, descendent al unei familii legate de mai bine de trei secole de prelucrarea lemnului, îi generează venituri totale de jumătate de miliard de euro. Prima investiţie, cea de lângă Alba Iulia, a fost inaugurată în 2003 pe o suprafaţă de 53 de hectare şi este destinată în totalitate lemnului de esenţă moale, respectiv molid, scrie Business Magazin.

CONTRACTUL SECRET DE SPONSORIZARE dintre OMV/Petrom și Primăria Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Friday, 08 May 2015 16:26  |  Category: Dezvăluiri

petrom buildingJurnaliștii Observatorulph.ro publică astăzi contractul secret dintre Primăria Ploieşti şi OMV Petrom, semnat în decembrie 2012 şi având ca obiect sponsorizarea clădirii din Piaţa Eroilor nr. 1A pentru relocarea spitalului de pediatrie.

ioan niculae astraAutoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a pierdut la Curtea de Apel București un proces intentat de distribuitorul de gaze GDF Suez. Judecătorii au dat câștig de cauză companiei de distribuție obligând statul român să-i plăteasca despăgubiri de 66 milioane de euro. Experții în domeniu spun că la recurs ANRE va câștiga procesul având în vedere că GDF și-a recuperat o mare parte din suma de 300 de milioane de lei. De unde? De la cetățeanul român, desigur!

Ministerul Sănătății: Spitalul de Pediatrie nu poate funcționa în clădirea OMV/Petrom!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 28 April 2015 11:37  |  Category: Dezvăluiri

petrom buildingJurnaliștii observatorulph.ro publică o informaţie-bombă în cazul relocării spitalului de pediatrie în sediul OMV Petrom.

„CLUBUL LUI RĂZVAN BURLEANU": FEDERAȚIA IMOBILIARĂ DE MINIFOTBAL - Investigație Rise Project

Written by Administrator  |  Created on Friday, 17 April 2015 09:19  |  Category: Dezvăluiri

razvan burleanuUn nou joc ar putea apărea, curând, în nomenclatorul sporturilor din România. Este vorba de „minifotbal" – fotbalul jucat, în șase contra șase, pe un teren de handbal. În timp ce liderii ei fac afaceri controversate cu terenuri luate de la stat, organizația de amatori intitulată „Federația de Minifotbal din România" așteaptă să primească aviz de la Ministerul Sportului și să devină, astfel, federație profesionistă. Prin acordarea acestui aviz, va fi eliberată calea pentru alocările bugetare destinate acestui joc.

badescu arestOdată cu prelungirea mandatului de arestare în ceea ce îl privește pe fostul primar al municipiului Ploiești, Iulian Bădescu, au ieșit la iveală detalii din dosarul de cercetare, odată cu publicarea încheierii de ședință a instanței Tribunalului Prahova.

Loteria Română, anchetată pentru fraudă de peste 100 MILIOANE EURO

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 08 April 2015 13:29  |  Category: Dezvăluiri

loteria-romanaConturile Loteriei au fost blocate de procurori pentru venituri din jocuri de noroc fără licență. Prejudiciul estimat: peste 100 de milioane de euro. Alte 130 de milioane de euro ar fi încasări ilegale.

 

Ce legătură este între ofițerii serviciului secret DGIA, DGIPI și jurnalistul Marius Nica. Niciuna, băi, Morare!

Written by Administrator  |  Created on Monday, 30 March 2015 12:32  |  Category: Dezvăluiri

marius nica nasul tvMarius Nica, ministrul propus pentru portofoliul Fondurilor Europene, este fost ofiter al Directiei Generale de Informatii a Apararii (DGIA), serviciul secret al Ministerului Apararii Nationale. De altfel, studiile la Academia Nationala de Informatii a SRI le-a facut pe locurile destinate MApN (de regula, in fiecare an scolar, MApN-ului ii sunt dedicate cinci locuri, iar IGPR-ului – adica DGIPI -, alte cinci, astfel ca studentii acestei academii stiu de la bun inceput in ce serviciu de informatii vor fi incadrati dupa absolvire.