Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
 

Dezvăluiri

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, ar fi primit o vilă în cartierul Albert, de la Sebastian Ghiță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 24 June 2015 19:48  |  Category: Dezvăluiri

badescu ghita pontaJurnaliștii incomod.ph informează, citând surse din rândul procurorilor, că numele lui Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului, apare legat de mai multe contracte dintre Primăria Ploieşti şi firmele controlate de deputatul Ghiţă. Procurorii au descoperit că drept mulţumire pentru contractele cu Primăria, Bădescu a primit de la Ghiţă o vilă în cartierul Albert din Ploieşti.

STENOGRAME - DNA susține că Vlad Moisescu direcționa o parte din mită către B1TV și Romania TV ca să cumpere protecție mediatică

Written by Administrator  |  Created on Friday, 19 June 2015 19:33  |  Category: Dezvăluiri

chilimanDNA arată în referat că Vlad Moisescu îşi exercita influenţa nu doar la nivelul Primăriei sectorului 1, ci şi la nivelul Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu, pentru angajarea unor funcţionari cu rang înalt, secretari de stat sau directori de agenţii şi companii de stat, primind în schimb bani de la aceştia, conform EVZ.

deseuriComisariatul Județean Prahova al Gărzii Naționale de Mediu s-a autosesizat în urma articolului publicat săptămâna trecută de Actualitatea Prahoveană. Comisarii de Mediu au aplicat amenzi importante către poluatori. SC New Century Development SRL și Asociația Fotbal Club Astra au primit amenzi cumulate de un miliard de lei vechi, fiind obligate, totodată, să ecologizeze zona în conformitate cu procedurile prevăzute de lege.

hidro prahovaSurse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru max-media.ro, că Dumitru Pantea, fostul director general al Hidro Prahova, este acuzat de luare de mită.
Pantea ar fi primit foloase materiale chiar de la omul de afaceri Gheorghe Boeru, pentru a determina comisia de evaluare din cadrul Hidro Prahova să declare câștigătoare oferta depusă de SC Romair Consulting SRL Bucuresti. Iar în cazul contractului cu Romair Consulting, Pantea a fost "bonificat", în perioada 2011-2012, de către Gheorghe Boeru, pentru "sprijinul acordat", cu suma totala de 50.400 de lei, disimulată în venit aferent unui contract de muncă!

Contractele cu statul ale casei de avocatură Șova și Asociații / MFA Mizil - 3,6 milioane

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 11 June 2015 19:24  |  Category: Dezvăluiri

Dan-SovaRovinari şi Turceni nu au fost singurii clienţi de stat ai casei de avocatură Șova. În trei ani - perioada 2006-2009 - Dan Şova a încasat - de la firme de stat, între altele - 27 milioane de lei.

BOMBĂ ECOLOGICĂ / Imagini exclusive: Batalurile cu păcură din rafinăria Astra sunt „ecologizate" cu pământ și resturi!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 09 June 2015 21:25  |  Category: Dezvăluiri

astra pacura 9Un cititor a trimis pe adresa redacției câteva imagini incredibile, din curtea rafinăriei falimentare Astra. Din imagini se vede clar cum câteva utilaje aruncă pământ peste un batal plin de păcură care, potrivit normelor de ecologizare din orice țară europeană, ar trebui să treacă prin cu totul alt proces de ecologizare, rezidurile din interior trebuind scoase și prelucrate printr-o tehnologie specială, în niciun caz îngropate sub un munte de pământ.

Statele de plată de la SGU. Primă de director: 37.100 lei

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 03 June 2015 16:31  |  Category: Dezvăluiri

stat-donaldObservatorulph.ro publică situaţia financiară a directorilor din SGU Ploieşti din perioada iulie 2014-martie 2015, precum şi a unui şofer şi inspector blocări auto, recompensat pentru efortul de a imobiliza maşinile parcate neregulamentar.

REȚEAUA SCHWEIGHOFER: Cine a tăiat și cât a câștigat

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 30 May 2015 12:37  |  Category: Dezvăluiri

schweighofer holzindustrieBanii corporației Holzindustrie Schweighofer, cel mai mare procesator de lemn din România, au hrănit politicieni, funcționari și afaceriști cu probleme penale. Firmele lor taie pădurea și vând buștenii direct grupului patronat de una dintre cele mai bogate familii din Austria. Majoritatea lucrează exclusiv pentru Schweighofer, iar sumele pe care le încasează sunt amețitoare, dezvăluind miza financiară a dezastrului din pădurile românești. Cel mai important furnizor este chiar statul român, prin Regia Națională a Pădurilor Romsilva, al cărei șef este judecat împreună cu Viorel Hrebenciuc pentru fapte de corupție și sprijinirea unui grup infracțional organizat.

Exclusiv incomod.ph: Denunțul făcut de Răzvan Alexe împotriva lui Daniel Petre, șeful Finanțelor Prahova

Written by Administrator  |  Created on Monday, 25 May 2015 21:45  |  Category: Dezvăluiri

razvan alexeOmul de afaceri Răzvan Alexe l-a denunțat pe Daniel Petre, șeful Finanțelor Publice Prahova, la momentul denunțului. Jurnaliștii incomod.ph publică conținutul denunțului făcut împotriva lui Petre. Acesta a fost reținut în luna februarie, de către procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită.

Text integral AICI

Consilierul parlamentar al Robertei Anastase, contracte de consultanță pe bandă rulantă cu statul

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 20 May 2015 17:18  |  Category: Dezvăluiri

roberta anastaseIon Narcis Munteanu, consilierul parlamentar al Robertei Anastase, încheia pe bandă rulantă contracte cu instituțiile statului.

taietor lemnFabricile din România ale lui Gerald Schweighofer, descendent al unei familii legate de mai bine de trei secole de prelucrarea lemnului, îi generează venituri totale de jumătate de miliard de euro. Prima investiţie, cea de lângă Alba Iulia, a fost inaugurată în 2003 pe o suprafaţă de 53 de hectare şi este destinată în totalitate lemnului de esenţă moale, respectiv molid, scrie Business Magazin.