ACTIV - Cursuri gratuite de antreprenoriat în patru orașe din Prahova și finanțare de până la 33.000 de euro pentru cele mai bune planuri de afaceri

Written by Ioana POPA Category: Economic Created: Tuesday, 10 April 2018 12:36

Proiectul A.C.T.I.V., finanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, vine cu o șansă pentru prahovenii care visează să aibă propriea afacere.

Indiferent dacă sunt angajați, studenți sau șomeri aflați în plată, participanții la proiect pot beneficia gratuit de cursuri de antreprenoriat, teoretice și practice, dar și de consultanță pentru redactarea unor planuri de afaceri. Mai mult, cele mai bune idei vor fi selectate pentru pentru finanțare cu până la 33.300 de euro.

În Prahova, cursurile de antreprenoriat încep săptămâna viitoare. Ele vor avea loc la Câmpina (18 aprilie, ora 15.30, Casa Tineretului), Vălenii de Munte (25 aprilie, ora 15.30, Centrul Cultural Vălenii de Munte), Ploiești (8 mai, de la ora 15.30, Vigo Grand Hotel) și Sinaia (5 iunie, ora 15.30, Centrul Cultural Carmen Sylva).

Înscrierile se fac prin e-mail, la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu mențiunea privind dorința de a participa la programul A.C.T.I.V. Relații suplimentare sepot obține de la Camera de Comerț și Industrie Prahova, Direcția  “Programeși afaceri europene”, tel. 0344401203.

Mai multe detalii despre program si beneficiarii acestuia se găsesc la adresa https://cciph.ro/2018/02/prezentarea-proiectului-activ-regiunea-sud-muntenia/

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.