Billa dispare din România. Carrefour îi ia locul în toată rețeaua națională

Written by Administrator Category: Economic Created: Sunday, 12 March 2017 23:49

carrefour-billaBrandul Billa va dispărea de pe piaţa locală pană la finalul acestui an, au anunţat repre­zentanţii grupului francez Carre­four care a preluat operaţiunile din Romania ale lanţului de supermarketuri.

Billa a fost unul dintre primele branduri internaţionale care au intrat pe piaţa locală în 1999, porţile comerţului modern local fiind deschise înainte cu numai trei ani de Metro Cash & Carry.

Primul magazin Billa care va deveni Carrefour Market va fi deschis pe 1 martie în incinta mallului Liberty Center din cartierul bucureştean Rahova. Apoi, pană la finalul anului 2017 alte peste 80 de magazine Billa vor deveni Market şi astfel brandul va dispărea.

Preluarea Billa de către Carrefour a fost una dintre cele mai mari tranzacţii din retailul autohton, o piaţă care a trecut în ultimii ani prin mai multe mutări importante.

Sursa: zf.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.