Cele mai scumpe apartamente. 7 oraşe din România unde s-a depășit pragul de 1.000 de euro/mp

Written by Anca Visan Category: Economic Created: Sunday, 10 June 2018 12:49

imobiliare clujPreţurile caselor au explodat în marile oraşe. În şapte localităţi, chiar au depăşit pragul psihologic de 1.000 de euro pe metru pătrat. Cluj-Napoca rămâne oraşul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar şi decât în Capitală, spun agenţii imobiliari. Celelalte şase oraşe sunt Bucureşti, Iași, Timişoara, Constanţa, Braşov şi Craiova.

Cele mai mari preţuri din ţară sunt, în continuare, în Cluj Napoca - aproape 1.500 de euro pe metrul pătrat, mai mult decât în Bucureşti, conform unui studiu imobiliare.ro, citat de Digi 24.

În Timişoara, preţurile apartamentelor au crescut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut cu 9-10 procente, iar tendinţa e, în continuare, de creştere, mai notează sursa citată, care arată şi că la Iași, pentru o locuinţă nouă costă, preţul mediu este de 1.030 de euro pe metrul pătrat.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.