Îți dorești să îți achiziționezi un frigider și vrei să optezi pentru un frigider Beko, dar nu știi care sunt cele mai importante funcții pe care trebuie să le aibă? Nu știi exact cum să alegi un model potrivit pentru tine?

 

În acest articol îți vom arăta care sunt cele mai importante specificații de care trebuie să ții cont înainte de a alege un frigider Beko. La finalul articolului găsești și 2 modele de frigider care să te ajute să iei această decizie mai ușor.

1. Mărimea frigiderului

Acesta este, poate, cel mai important lucru pe care să îl iei în considerare atunci când alegi un frigider. Trebuie să te asiguri, în primul rând că încape în camera în care urmează să îl pui. Nu vrei să te trezești că ajunge frigiderul și că nu încape în bucătărie, nu-i așa?

Trebuie să măsori frigiderul pe care l-ai avut înainte sau spațiul în care urmează să pui frigiderul.

Un frigider Beko, în funcție de tipul său, poate avea o lățime de 70-80 de cm. Există și modele mai mici sau mai mari, desigur. Verifică și înălțimea frigiderului pentru a vedea dacă ai tavanul destul de înalt pentru acest produs.

2. Capacitatea frigiderului

Capacitatea frigiderului este un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare. După ce ai ales mărimea frigiderului, trebuie să verifici și capacitatea acestuia. Sunt multe modele cu aceleași dimensiuni, dar cu o capacitate diferită.

Majoritatea frigiderelor Beko au peste 250 de litri capacitate de stocare. De asemenea, există și modele de până la 450 de litri. Noi recomandăm un frigider de 250 de litri pentru o familie mai mică și un frigider cu capacitate de maxim 400 de litri pentru o familie numeroasă.

3. Tipul de frigider

Există mai multe tipuri de frigider:

                    1. Frigider cu o ușă

                    2. Frigider cu 2 uși

                    3. Frigider incorporabil

Aici alegerea depinde de spațiu și nevoile personale. Frigiderele incorporabile sunt mai scumpe, dar au un design specific, mult mai minimalist și se îmbină perfect cu restul mobilierului de bucătărie.

Trebuie să fii atent și la poziționarea congelatorului. Noi îți recomandăm să optezi pentru un frigider Beko cu congelatorul poziționat sus. Deschidem mult mai rar congelatorul și de aceea este ideal să fie poziționat astfel. De asemenea, astfel poți să eviți situațiile în care copii deschid ușa de la congelator.

4. Clasa energetică

Un alt lucru important în selectarea unui frigider: clasa energetică din care face parte. Majoritatea frigiderelor de la Beko fac parte din clasa energetică A+ sau A++. Astfel, consumul de energie este minim și nu vei ajunge să plătești prea mult la factura de electricitate.

5. Tipul de răcire

Frigiderele Beko prezintă 3 tipuri de răcire:

                    1. Static

                    2. Neo Frost

                    3. No Frost

Frigiderele cu răcire statică sunt cele clasice, pe care trebuie să le dezgheți odată la ceva timp pentru a evita depunerile de gheață, atât în frigider, cât și în congelator.

Sistemul de răcire No Frost nu produce gheață și frigider și o păstrează la un nivel minim în congelator. Astfel, ai scăpat de sarcina de a dezgheța frigiderul și congelatorul.

Sistemul de răcire NeoFrost a fost patentat chiar de către Beko. Prin acest sistem, asigură un grad de umiditate foarte ridicat, de peste 90% pentru a păstra produsele proaspete cât mai mult timp.

Cele mai cautate modele de frigider Beko, le gasiti si pe emag.ro.

1.            Frigider cu două uși Beko RDSA290M20XP

Un frigider Beko simplu, cu o capacitate de 271 de litri (net). Acest frigider este 1000 de lei. Frigiderul este unul destul de mare, având o înălțime de 162 de cm, lățime și adâncime de 60 de cm.

2.            Frigider cu două uși Beko RDNE535E30DZXB

Acest model este mai scump, dar are și o capacitate mult mai mare. Prețul frigiderului începe de la 2000 de lei. Are o înălțime de 193 de cm, lățime și adâncime de 70 de cm. De asemenea, acest model face parte din clasa energetică A++.

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care să le iei în considerare atunci când alegi un frigider Beko. Tu ce frigider Beko alegi?

 

Joomla SEF URLs by Artio