Nu te poți hotărî între două televizoare ieftine, chiar chilipiruri? Utilizează aceste sfaturi pentru a face o alegere corectă. Poate că ești în magazin, uitându-te la două televizoare ieftine de pe raft. Sau poate că faci cumpărături online, făcând clic înainte și înapoi între două televizoare ieftine la care ai rămas după ore întregi de navigare și citire a recenziilor. Încerci să alegi între două televizoare ieftine similare de la mărci diferite. Cum să decidem între cele două? Ghidul nostru îți va oferi un ajutor.

Desigur, există întotdeauna unele compromisuri de performanță care trebuie luate în considerare la cumpărarea unor televizoare ieftine. O adevărată experiență de vizionare de filme la domiciliu este încă la un nivel premium, însă alegerea unui televizor entry-level nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu o calitate slabă a imaginii, un ecran mic sau un ecran mut fără cele mai noi funcții inteligente. Există doar câteva întrebări de luat în considerare: în primul rând, care este rezoluția oferită? În al doilea rând, ce caracteristici sunt disponibile? Și în al treilea rând, care este prețul?

Rezoluţie
„De ce dimensiune TV am nevoie?” Evident, un televizor de 32 de inci este considerat mic după standardele de astăzi, așa că asigură-te că știi că spațiul disponibil se va potrivi cu un TV de dimensiuni mai mari. Știind de ce dimensiune TV, ai făcut deja primul pas pentru a alege dintre două televizoare ieftine.
La această dimensiune de 32 inci, în general companiile care produc televizoare ieftine oferă o rezoluție de 720p. Cu toate acestea, există și producători care oferă televizoare ieftine o definiție înaltă sau HD, chiar full HD, care are rezoluție 1080p.
Drept urmare, nu există un motiv bun pentru a rămâne la 720p, mai ales că nu vei economisi mulți bani.
De asemenea, nu elimina televizoarele 4K doar pentru că nu ai bani mulți. Pentru mai puțin de 2.000 de lei poți totuși să obții un model decent 4K. Este posibil să nu obții toate caracteristicile premium, cum ar fi interacțiunea vocală sau suportul de înaltă dinamică (HDR), dar este totuși un pas mare de la Full HD.

În concluzie, rezoluția este cu siguranță primul lucru pe care trebuie să îl verifici, atunci când alegi între două televizoare ieftine, cauta-le pe emag.ro

Caracteristici

Dacă te uiți la televizoare ieftine mai mici, va trebui să urmărești anumite funcții. Vei dori să te asiguri că setul la care te uiți include un tuner și un conector RF pentru conectarea unei antene HDTV sau a unui cablu coaxial. Multe modele mai puțin scumpe taie aceste caracteristici ca o modalitate de a scădea prețul de vânzare cu amănuntul. În cele din urmă însă s-ar putea să dai bani mulți bani, luând un tuner TV separat sau o cutie de cablu mai scumpă care se conectează prin HDMI.
Vorbind despre HDMI, vei dori, de asemenea, să verifici ce televizor oferă mai multe porturi HDMI. Sunt de preferat trei sau patru porturi, dar unele modele de televizoare ieftine pot oferi doar două. Și urmărește să existe conectivitatea USB.

Preț

În cele din urmă, există prețul. Evident, poți alege televizorul mai ieftin și să mergi cu el acasă. Totuși, recenziile clienților la televizoare ieftine sugerează unele probleme cu asigurarea calității și longevitate. Asta înseamnă că e mai probabil să te confrunți cu probleme în minutul în care pleci cu televizorul acasă, însă este posibil ca el să nu dureze atâta timp cât ar dura unul mai scump. Poți compensa acest lucru printr-o garanție extinsă.

Există totuși câteva alte modalități de a economisi un ban. Poți cumpăra un model recondiționat. Aceste produse vor varia de la televizoare abia folosite până la cele reconstruite din modele sparte. Vestea bună este că unitățile recondiționate certificate de producător pot fi, în general, sigure din punct de vedere al calității și, de obicei, vin cu aceleași protecții de garanție ca și produsele noi, neutilizate.

Joomla SEF URLs by Artio