Rosal Grup și PayPoint România au anunțat încheierea unui parteneriat pentru reducerea timpului de plată al facturilor pentru toți beneficiarii serviciilor oferite de compania de salubritate.

 

Serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup pot fi plătite, de acum, în oricare magazin partener PayPoint România. Vestea li se adresează tuturor consumatorilor din București, Cluj, Giurgiu, Urziceni, Ploiești, dar și din regiunile rurale din județul Prahova în care compania își desfășoară activitatea.

"Plata facturilor nu a fost niciodată mai simplă. Tot ce trebuie să facă clientul este să se prezinte cu factura în oricare dintre magazinele partenere PayPoint.Vânzătorul scanează codul de bare existent pe factură, încasează numerarul și eliberează chitanța. Accesibil, sigur și rapid. Nu se percepe comision, iar clientul nu are obligația de a achiziționa alte articole din magazinul partener", a informat PayPoint România.

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. Pe lângă achitarea facturilor pentru serviciile de salubritate furnizate de Rosal Grup, clienții pot efectua, prin intermediul acestui operator, plăți pentru facturile la utilități, electricitate, gaze, apă, telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, bilete de avion, internet și cablu sau servicii de securitate.

Lista completă a furnizorilor și a locațiilor partenere se găsește pe site-ul oficial PayPoint, la adresa www.paypoint.com/romania.

Joomla SEF URLs by Artio