Dacă ești tentat să faci carieră în acest domeniu, Minerva Studio din Ploiești te ajută să iei startul. Cursul pentru începători debutează pe 15 iulie și are loc după-amiaza, astfel încât, dacă ești deja angajat, să nu îți afecteze programul de lucru.

 

Cursul intensiv de bază pentru începători propus de Minerva Studio din Ploiești se va derula în perioada 15 - 25 iulie, în intervalul 16.00 - 20.00. Prețul sesiunii este promoțional. Cursul costă 900 de lei, din care la înscriere trebuie achitat un avans de 200 de lei.

În cele aproape două săptămâni de instruire, participanții vor învăța despre relaţia şi comunicarea dintre client şi make-up artist, ce trebuie să conțină trusa unui make-up artist, pregătirea tenului pentru machiaj, tipuri de ten şi fizionomii, tehnici de aplicare gene tip bandă/smoc, stilizarea şi forma corectă a sprâncenelor, machiaj de zi, machiaj "Bronzi", machiaj de seară, machiaj Smokey-Eyes, machiaj Glitter Smokey - Eyes, machiaj de mireasă, machiaj la alegere, machiaj pentru ten matur și tehnica unui Eye-Liner realizat corect.

Gratuit, cursanții vor primi set de pensule și vor beneficia de stilizarea sprâncenelor și de aplicarea de gene.

Produsele și pensulele utilizate la curs sunt din ama profesională și sunt asigurate de școală.

La final, cursanții vor primi diplomă de participare, iar după susținerea examenului final diploma acreditată ANC, recunoscută la nivel național și internațional cu profesia de machior.

Mai multe detalii puteți obține la numărul 0732.844.435.

Minerva Studio are sediul în Ploiești, pe str. Barbu Știrbei, nr. 1.

Joomla SEF URLs by Artio