Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a avut un răspuns halucinant referitor la aglomerația de pe DN 1. Culmea, replica a fost dată chiar în cadrul unei întâlniri cu primari și oameni de afaceri revoltați de starea drumurilor din Prahova și Brașov.

 

Primarii și oamenii de afaceri prezenți la întâlnirea cu ministrul au auzit un răspuns greu de închipuit de la ministrul Transporturilor, când acesta a fost întrebat de un reporter ce le transmite celor care vor petrece ore întregi, blocați în trafic, de Paște sau 1 Mai? "Asta înseamnă că bunăstarea românilor a crescut, asta înseamnă că sunt mai mulți bani, înseamnă că oamenii pleacă în concediu, deci un lucru pozitiv", a spus ministrul Răzvan Cuc, potrivit observatorulbv.ro.

Declarația amintește de una făcută, luna trecută, de un cea a unui alt oficial PSD, tot cu privire la starea infrastructurii. „Fac drumul la Bucureşti săptămânal. Dacă la început îl făceam în şase ore, după o guvernare a tehnocraţilor, astăzi, după de Guvernul nostru, al PSD, a luat măsuri care au dus la creştere economică fac acest drum în opt ore. Pentru că sunt foarte multe camioane, foarte multe mijloace de transport, care fac acest drum şi care au dus, datorită măsurilor de creştere economică, au făcut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate. De aceea e nevoie de un drum expres”, declara, atunci, senatorul PSD de Caraș-Severin Ioan Chisăliţă.

De asemenea, nu putem să nu ne smintim și de nepăsarea de care autoritățile au dat dovadă, în repetate rânduri, cu privire la nevoile legate de infrastructură, ale investitorilor din țara noastră.

În apropiere de Ploiești, de exemplu, funcționează Ploiesti West Park, cel mai mare parc de business privat din sud-estul Europei, care adună 50 de companii multinaționale importante, însemnând mii de locuri de muncă.

Pe lângă faptul că proiectul autostrăzii Ploiești - Brașov, atât de așteptată, este, încă, doar o schiță pe hârtie, recent autoritățile le-au servit investitorilor din Prahova o nouă mostră de batjocură, pe tema infrastructurii (VEZI DETALII). La intersecția DN 72 Ploiești-Târgoviște cu drumul de acces în Ploiești West Park - Parcul Industrial Allianso, la finalul lunii trecute a apărut un semn rutier care interzice șoferilor să efectueze virajul la stânga, spre Ploiești. Asta în condițiile în care, aici, soluția optimă pentru evitarea accidentelor rutiere, care nu ar fi implicat nici ocolul de 10 kilometri la care sunt obligați șoferii, ar fi fost realizarea unui banal sens giratoriu.

Foto: libertatea.ro

Joomla SEF URLs by Artio